28.11.15

Χαμός στο Twitter για τις φοιτήτριες που κάνουν σεξ για ....μια τυρόπιτα !


Το hashtag "Οι Ελληνίδες" έφτασε πρώτο στο Twitter και μέχρι αυτή την ώρα, το ένα «τιτίβισμα» διαδέχεται το άλλο

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «The Times» για την πορνεία στην Ελλάδα στα χρόνια της κρίσης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού μεταξύ άλλων, υποστηρίζει πως το 80% των γυναικών που «πουλάνε» σεξ στην χώρα μας είναι πλέον νεαρές Ελληνίδες, μέχρι 20 ετών και μάλιστα, το κάνουν για να κερδίσουν δύο ευρώ και να αγοράσουν μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς!

Το θέμα πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις στο Διαδίκτυο καθώς οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν έχασαν χρόνο και έσπευσαν να σχολιάσουν με τον δικό τους χιουμοριστικό αλλά και καυστικό τρόπο το δημοσίευμα.

Μέσα σε λίγες ώρες το hashtag "Οι Ελληνίδες" έφτασε πρώτο στο Twitter στην Ελλάδα. Μέχρι αυτή την ώρα, το ένα «τιτίβισμα» διαδέχεται το άλλο και οι χρήστες του γνωστού ιστότοπου προσπαθούν να αναλύσουν το φαινόμενο της... τυρόπιτας.

«Να ήταν ζαμπονοτυρόπιτα να το δεχτούμε αλλά σκέτη τυρόπιτα ξεφτίλα!», έγραψε ένας χρήστης του Twitter, εκφράζοντας την... οργή του για το δημοσίευμα των Times.

«Για μια τυρόπιτα κάνουν σεξ οι Ελληνίδες φοιτήτριες. Μην κάνετε το λάθος να τους δώσετε και κακάο. Γίνονται ανεξέλεγκτες», «τιτίβισε» ένας άλλος, ενώ σε κάποιο άλλο tweet αναφερόταν: «Η είδηση είναι λάθος.
 Οι Ελληνίδες δεν πουλάνε σεξ για μια τυρόπιτα, αλλά πουλάνε ΓΙΑ σεξ μία τυρόπιτα...»!

«Έγραψαν στους TIMES ότι οι Ελληνίδες φοιτήτριες πουλάνε το κορμί τους για μια τυρόπιτα... Παλεύουν οι φοιτητές απόψε να ανοίξουν φύλλο», ήταν ένα ακόμη χιουμοριστικό «τιτίβισμα».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου