27.11.15

Φώφη σε Τσίπρα - Συμμέτοχο στον "φόνο " δεν θα με έχετε !

H πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ του ξέκοψε κάθε συζήτηση
 
Στο κενό φαίνεται πως έπεσε η προσέγγιση του ΠΑΣΟΚ από τον Αλέξη Τσίπρα για συναίνεση στο ασφαλιστικό, όταν πρωθυπουργός επικοινώνησε με τη Φώφη Γεννηματά για τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάλογος που είχε ο κ. Τσίπρας με την κ. Γεννηματά ήταν έντονος, καθώς η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξέφρασε αντιρρήσεις για την ατζέντα της σύσκεψης. Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε στον πρωθυπουργό ότι θα πάει στην σύσκεψη αλλά μόνο για να συζητήσει για το προσφυγικό και τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή που αφορούν την ασφάλεια και τα εθνικά μας θέματα. Η κ. Γεννηματά ξεκαθάρισε ότι δεν επιθυμεί διάλογο σε αυτό το επίπεδο για το ασφαλιστικό.

«Αν ήθελες να μας ενημερώσεις για το ασφαλιστικό θα μπορούσες να το κάνεις στη Βουλή με προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση ή στην ΟΚΕ (Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή). Γι” αυτό και δεν θα συμμετάσχω σε τέτοια συζήτηση» είπε κατά πληροφορίες η κ. Γεννηματά στον κ. Τσίπρα αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει από τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών πάει στο Ασφαλιστικό.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός προσπάθησε να μεταπείσει την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επιχειρηματολογώντας ότι το ασφαλιστικό είναι ένα θέμα που αφορά τις μέλλουσες γενιές, για να του απαντήσει η κ. Γεννηματά ότι και η Παιδεία είναι εθνικό θέμα αλλά έσπευσες να κάνεις αλλαγές με τον… Μπαλτά και χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου