"Κλείδωσε" τελικά η ημερομηνία της ... απόβασης των αγροτών της Κρήτης στην Αθήνα στο πλαίσιο της Πανελλήνιας κινητοποίησης που σχεδιάζεται με αιχμή την κατάληψη του υπουργείου Οικονομικών !
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοέμβρη απόφαση που έλαβε η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης σε συνεννόηση και με τις υπόλοιπες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας.
Έτσι οι αγρότες τις Κρήτης θα επιβιβαστούν το βράδυ της 17ης Νοέμβρη στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά θέλοντας να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση ενάντια στα φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα που όπως λενε οδηγούν στον αφανισμο του κλάδου.
Το ήδη εκρηκτικό κλίμα, όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις των αγροτών, «πυροδότησε» η δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου και υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ Όλγας Γεροβασίλη ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω στην φορολόγηση των αγροτών.

H ανακοίνωση της συντονιστικής επιτροπής αγροτών Κρήτης 

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Κρήτης μετά από συνεννόηση με τις αγροτικές Οργανώσεις της χώρας, αποφάσισε η διαμαρτυρία για την ψήφιση των μέτρων για τη φορολόγηση και το ασφαλιστικό των αγροτών, να εκφραστεί με δυναμική απόβαση στην Αθήνα την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015.
Στο Πανελλήνιο αγροτικό συλλαλητήριο θα συμμετέχουν αγρότες και κτηνοτρόφοι συστρατευμένοι με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας μας για να δώσουμε δυναμικό παρόν και να διαμαρτυρηθούμε, για την ισοπέδωση και τις πολιτικές που ξεκληρίζουν τον αγροτικό χώρο. Καλούμε όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους της Κρήτης με το κεφάλι ψηλά σε μαζική  συμμετοχή, για να εξασφαλίσουμε την επιβίωσή μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Την Τρίτη 17 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουμε από το λιμάνι του Ηρακλείου με τα πλοία της γραμμής και το εισιτήριο από και προς το Ηράκλειο θα είναι 20€ και η έκπτωση στις καμπίνες θα είναι 50% προσφορά των ακτοπλοϊκών γραμμών της Κρήτης.
Λίστες με τα ονόματα για την έκδοση των εισιτηρίων όσων επιθυμούν να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο, τηρούνται στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς όλης της Κρήτης και για το Ηράκλειο στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Ηρακλείου (ΟΑΣΝΗ). 


πηγή