4.11.15

ΒΙΝΤΕΟ - Αυτός είναι ο μικρός Πρωταγωνιστής στο φιλμάκι για την Μεσσηνιακή γή από την Costa Navarino !

Ο μαθητής του Πειραματικού Γυμνασίου της Πάτρας, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, πρωταγωνιστεί στο φιλμάκι για το φημισμένο ξενοδοχείο Costa Navarino και την πανέμορφη μεσσηνιακή γη με την υπογραφή της σημαντικής ελληνίδας σκηνοθέτιδας Αθηνάς Ραχήλ Τσαγκάρη, που πριν λίγες μέρες ανέβηκε στο βάθρο του κινηματογραφικού φεστιβάλ του Λονδίνου για την ταινία της «Chevalier».


Mάλιστα, η διαφημιστική αυτή ταινία, που γυρίστηκε το περσινό καλοκαίρι διαθέτει τη διεύθυνση φωτογραφίας του υποψήφιου για Οσκαρ ελληνοαμερικανού Φαίδωνα Παπαμιχαήλ και αποτελεί παραγωγή της Faliro House.
Η ίδια η Τσαγκάρη χαρακτηρίζει το τρυφερό της επτάλεπτο σποτάκι «ένα οπτικό ποίημα, μια ωδή σ’ έναν τόπο μοναδικής ομορφιάς και σε μια Ελλάδα που παραμένει πάντα πιστή στον εαυτό της, μέσα απ’ τους αιώνες».Μια παρέα παιδιών περιπλανιέται σε ένα παρθένο τοπίο, στους κρυμμένους θησαυρούς ενός ιστορικού τόπου, όπου πρωταγωνιστούν οι άνθρωποί του και οι παραδόσεις τους. Η Costa Navarino είναι το σημείο εκκίνησης για μια μοναδική εξερεύνηση σε μέρη όπου η έννοια της φιλοξενίας, βαθιά ριζωμένη στις ελληνικές ρίζες, αγκαλιάζει κάθε επισκέπτη: «αν και ήμασταν ξένοι, ο τόπος μας καλοδέχτηκε», ακούγεται στο φιλμ.
Αυτή η παραγωγή, εκφράζει τη φιλοσοφία της TEMES, του Φορέα Ανάπτυξης της Costa Navarino, για την αειφόρο τουριστική ανάπτυξη με γνώμονα την προστασία και ανάδειξη του περιβάλλοντος, το σεβασμό στις τοπικές κοινωνίες, τα ήθη και έθιμα του τόπου. Την ανάπτυξη που έχει στόχο, να τοποθετήσει τη Μεσσηνία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη, ως έναν ποιοτικό, αειφόρο προορισμό.
*Η Αθηνά Ραχήλ-Τσαγκάρη πρόσεξε τον μικρό συμπολίτη Παναγιώτη Αποστολόπουλο τυχαία, όταν εκείνος βρισκόταν στο ξενοδοχείο με την οικογένειά του για τριήμερο τένις και τους πρότεινε την συμμετοχή του στην ταινία. Το περασμένο καλοκαίρι ο Παναγιώτης έκανε καθημερινά γυρίσματα για μια εβδομάδα εκεί, συνοδευμένος απο τους γονείς του, τον επιχειρηματία Γιώργο Αποστολόπουλο και τη διακοσμήτρια Μαρία Ροδοπούλου, που τελικά στο τέλος εμφανίζονται στο σποτ, ενώ έλαβε μέρος και η μικρή αδελφή του Παναγιώτη, Αγγελική. Δείτε το βιντεάκι, είναι καταπληκτικό. Α.ΜΠ.
 
Άντυ Μπακοπούλου

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου