Πόσο μπορεί να εκμεταλλευτεί κανείς εμπορικά μια ταινία; Απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχουν όρια, ειδικά όταν πρόκειται για δημοφιλή κινηματογραφικά δημιουργήματα όπως ο «Πόλεμος των Άστρων». Ενόψει της προβολής- τον Δεκέμβριο- του νέου «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνά» έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα μιας απίστευτης γκάμας προϊόντων.
Όσοι είναι φανατικοί οπαδοί της ταινίας, μπορούν τώρα να απολαύσουν τους αγαπημένους τους ήρωες σε αξεσουάρ και συσκευές πάσης φύσεως, όπως φρυγανιέρες, τοστιέρες, ανοιχτήρια, αλλά και σε ευφάνταστα παπούτσια.
Πως θα σας φαινόταν μια χνουδωτή μπότα Chewbecca, ένα τακούνι σε σχήμα Γιόντα ή ένα ζευγάρι «μπαλαρίνες» με τον Xαν Σόλο (Φορντ) και την Πριγκίπισσα Λέια (Κάρι Φίσερ);
Όλα αποτελούν κομμάτια της πρώτης συλλογής που λανσάρεται παγκοσμίως από βρετανική εταιρεία σε συνεργασία με την Disney.
Οι τιμές δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες, αφού οι τιμές για κάθε ζεύγος κυμαίνονται από 110-300 περίπου στερλίνες. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, ορισμένα μοντέλα έχουν ήδη εξαντληθεί.
Το παράδειγμα ακολουθούν και άλλοι, με αποτέλεσμα η τρέλα να επεκτείνεται ακόμη και στην...κουζίνα.
Τι θα λέγατε λοιπόν για μια φρυγανιέρα Νταρθ Βέιντερ που σας ετοιμάζει φέτες ψωμιού με το λογότυπο «Star Wars» ή αλατοπιπεριέρες-ρομπότ και ανοιχτήρια-διαστημόπλοια;
Με μια έρευνα στο διαδίκτυο θα διαπιστώσετε ότι η…διαστημική μανία δεν γνωρίζει περιορισμούς.



  ethnos.gr