7.11.15

ΔΗΛΩΝΕΙ …ΑΡΙΣΤΕΡΗ - Πάτρα: Το πρωί «τσιράκι» εισπρακτικών, το βράδυ κυρία με φιλάνθρωπο προφίλ

Υποκρισίας ανάγνωσμα στην πρωτεύουσα της Αχαϊας 

Το πρωί τσιράκι των εισπρακτικών ,από το απόγευμα και μετά  με αριστερό προφίλ, κοινωνικές ανησυχίες και προπάντων αγωνία για τον συνάνθρωπο. Ο λόγος για γνωστή πατρινή η οποία επί δεκαετίες λανσάρει το στυλάκι του ανήσυχου και προβληματισμένου ατόμου, με αλληλεγγύη προς τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας , αλλά και με αγωνία για το περιβάλλον και το μέλλον της κοινωνίας.
Το απίστευτο ωστόσο, αλλά περά για πέρα αληθινό είναι πως η γνωστή και για της «αριστερές» της πεποιθήσεις  «συμπολίτισσα»,  επί χρόνια αναλάμβανε για λογαριασμό μεγάλων εισπρακτικών εταιρειών από την Αθήνα , οι οποίες έχουν  οδηγήσει στην αυτοκτονία  δεκάδες πατρινούς και πατρινές, αλλά και πολίτες από την ευρύτερη περιφέρεια, να ψάχνει στο κτηματολόγιο αλλά και σε άλλες υπηρεσίες , τα περιουσιακά στοιχεία ατόμων που είχαν όφειλες προς τράπεζες και…. όχι μόνο, και στη συνέχεια να τους ενημερώνει, προκειμένου να κινούν με τη σειρά τους τις διαδικασίες των κατασχέσεων .
Να σημειωθεί πως  το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι το μοναδικό μέσω του οποίου αποκαλύπτεται το μέγεθος της υποκρισίας ορισμένων,  οι οποίοι με μανδύα  ακόμα και τη συμμετοχή σε κοινωνικές ομάδες  και κόμματα στην περιοχή οικοδομούν συγκεκριμένο προφίλ, ενώ υπόγεια παίζουν το παιχνίδι των αρπακτικών.
Η νομικός
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πριν από καιρό νομικής συμβούλου  η οποία γνωρίζοντας ποια ακίνητα φιλέτα βγάζουν στο σφυρί πιστωτικά ιδρύματα, φρόντιζε να ενημερώνει «δικούς» της ανθρώπους, προκειμένου να τα χτυπάνε και μάλιστα να τα αγοράζουν για ένα κομμάτι ψωμί.
Να σημειωθεί πως στον επιχειρηματικό κόσμο της Πάτρας αποτελεί κοινό μυστικό, πως η πάλαι ποτέ ευειδής κυρία, λίγο πριν διακόψει το σπορ της χειραγώγησης αγοραστών  για ακίνητα που έβγαιναν από τράπεζες στο σφυρί, είχε πλησιάσει γνωστό πατρινό και του είχε ζητήσει να φτιάξουν εταιρεία, στην οποία θα έμπαινε ως παρένθετο πρόσωπο και θα δρούσε καθ’ υπόδειξή της, σε ότι αφορά την αγορά συγκεκριμένων πολυτελών ακινήτων κοψοχρονιά, τα οποία στη συνέχεια θα μοσχοπουλούσαν.


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου