" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

5.11.15

ΑΠΑΘΕΙΣ - Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικοί βλέπουν τον Κουμουτσάκο να τρώει ξύλο και δεν κάνουν τίποτε


Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικοί βλέπουν τον Κουμουτσάκο να τρώει ξύλο και δεν κάνουν τίποτε
Πρωτοφανή ανοχή στον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου επέδειξαν οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης

Ενώ μιλάει ο κ. Κουμουτσάκος φαίνονται στο βίντεο ορισμένοι να τον μουτζώνουν και να τον βρίζουν.
Ο κ. Κουμουτσάκος φαίνεται να αποχωρεί και το πλήθος με τους περισσότερους να φορούν μαύρα, τον ακολουθούν.Όσο αποχωρεί άτομα του πετούν νερό πάνω του και τότε αρχίζουν να τον κλωτσούν, να τον χτυπούν μπουνιές στο κεφάλι και να του σκίζουν τα ρούχα.
Αστυνομικοί ακριβώς δίπλα του δείχνουν να αδιαφορούν. Φαίνεται μόνο ένας αστυνομικός στο βίντεο να κάνει μία κίνηση για να βάλει τον κ. Κουμουτσάκο πίσω από τη διμοιρία, αλλά μάταια.
Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται ένας νεαρός με καπέλο, φορώντας μαύρα και του ρίχνει μία μπουνιά στο πρόσωπο.
 Ο αστυνομικός βλέπει αυτή την άγρια επίθεση και δεν κάνει απολύτως τίποτα και απλά παρατηρεί, ενώ θα έπρεπε να σπεύσει και να συλλάβει αυτομάτως τον νεαρό τραμπούκο.
Εκείνη ακριβώς ο κ. Κουμουτσάκος καταφέρνει να ξεφύγει και να μπει πίσω από τη διμοιρία, αλλά λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί πάλι εξαφανισμένοι, αφήνουν τα ακραία στοιχεία να συνεχίσουν το δολοφονικό τους έργο.
Τρέχουν πίσω από τον Γ. Κουμουτσάκο και του ρίχνουν κλωτσιές, τον σπρώχνουν μέχρι να εμφανιστεί και πάλι η αστυνομία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου