5.11.15

ΒΙΝΤΕΟ - Κόβει την ανάσα: Ράγισε η γυάλινη γέφυρα του… τρόμου ενώ τη διέσχιζαν άνθρωποι!

Στιγμές πανικού επικράτησαν όταν τουρίστες επιχείρησαν να διασχίσουν την γυάλινη γέφυρα της επαρχίας Χενάν. 
Εντελώς ξαφνικά το ύψους 1.080 μέτρων μονοπάτι... ράγισε!
Όπως αναφέρει το το CNN μόλις δύο εβδομάδες από τα εγκαίνια της γέφυρας στο όρος Γιουντάι, σημειώθηκαν οι πρώτες φθορές με αποτέλεσμα να απαγορευθεί η πρόσβαση των πολιτών σε αυτή ώστε να αποκατασταθεί το τμήμα που έχει ραγίσει.
«Μόλις βίωσα μία ιστορική στιγμή. Το γυαλί στη γέφυρα του Γιουντάι έχει σπάσει», έγραψε έντρομος ένας χρήστης του δημοφιλούς τόπου κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα, Weibo.
«Ενώ πλησίαζα στο τέλος του περάσματος, άκουσα ένα δυνατό ήχο “μπανγκ”. Τα πόδια μου έτρεμαν. Κοίταξα κάτω και είδα το τμήμα γυαλιού να έχει θρυμματιστεί. Κάποιοι ούρλιαζαν. Εγώ φώναξα “έχει σπάσει πραγματικά, έχει σπάσει πραγματικά”. Και τότε έτρεξα σπρώχνοντας τον κόσμο που βρισκόταν μπροστά μου. Ήταν τρομακτικό», συνέχισε ο τουρίστας που δύσκολα θα ανέβει για δεύτερη φορά στη γυάλινη γέφυρα μετά την συγκλονιστική εμπειρία του.
Τους πολίτες επιχείρησαν να καθησυχάσουν οι αρμόδιοι που εξέδωσαν ανακοίνωση όπου ανέφεραν πως δεν υπάρχει κίνδυνος για το κοινό, επισημαίνοντας πως εντοπίστηκαν μόνο μικρές ρωγμές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου