" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.11.15

Ντροπή και αίσχος για την στάση της αστυνομίας: Γιατί δεν συνελήφθησαν οι τραμπούκοι

Η έρευνα για τη σύλληψη των δραστών της χθεσινής βιαιοπραγίας εναντίον του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου, στο Σύνταγμα συνεχίζεται και βρίσκεται σε καλό δρόμο διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ωστόσο παρά την καταρχήν κάλυψη από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, έντονος προβληματισμός επικρατεί για τη στάση των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο την ώρα της επίθεσης.
Συγκεκριμένα οι 20 άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονταν εξαρχής στο σημείο τη στιγμή που ξεκίνησαν οι νεαροί να κινούνται απειλητικά κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αλλά δεν προστάτευσαν τον κ. Κουμουτσάκο, ενώ εν συνεχεία δεν προέβησαν στη σύλληψη των δραστών.
«Η έρευνα συνεχίζεται, έγιναν κάποιες προσαγωγές και εξετάστηκαν κάποια άτομα, αλλά συνεχίζεται η έρευνα και σε συγκεκριμένους γεωγραφικούς χώρους και ψάχνουμε για κάποια άτομα που κατά πάσα πιθανότητα θα εντοπιστούν γιατί υπάρχουν καθαρές και οι φωτογραφίες τους και ξέρουμε που κινούνται», είπε ο κ. Τόσκας, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA.
Και συνέχισε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, η έρευνα συνεχίζεται. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες σε ο,τι αφορά την αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη, μίλησα με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας πριν από λίγο και αυτά ακριβώς μου είπε», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Ο υπουργός εκτίμησε ότι «η αστυνομία έκανε τη δουλειά της, προστάτευσε τον κ. Κουμουτσάκο», συμπληρώνοντας όμως ότι «από εκεί και πέρα θα εξετάσουμε σήμερα και όλες τις πτυχές, θα δούμε εάν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω και προφανώς εννοώ στο θέμα των συλλήψεων και εκεί αφήνω ένα ερωτηματικό».
Τόνισε ότι «η αστυνομία υπήρχε, υπήρχαν τέσσερις διμοιρίες στην ευρύτερη περιοχή σε όλο το τετράγωνο» προσθέτοντας ότι «ήταν φιλήσυχη συγκέντρωση, δεν περίμενε κανείς να ξεπεταχτούν αυτοί οι τύποι μέσα από τη φιλήσυχη συγκέντρωση των Ποντίων και να κάνουν ο,τι έκαναν».
Ωστόσο είπε ότι είναι «καταδικαστέο» ότι γρονθοκοπήθηκε βουλευτής έξω από το κοινοβούλιο, «φυσικά εξοργιστήκαμε και φυσικά κοιτάζουμε να δούμε τι δεν πήγε καλά». Κατά πάσα πιθανότητα, υπογράμμισε πως «πρόκειται για ανθρώπους αυτού του πολιτικού χώρου, έχουμε σοβαρές ενδείξεις, μπορεί να γλιτώσουν το αυτόφωρο αλλά η δικαιοσύνη λειτουργεί και μετά το αυτόφωρο».


Newsbeast

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου