20.12.17

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!! Πάτρα: Απίστευτη περιπέτεια για μητέρα τριών παιδιών! Δεν της δίνουν το επίδομα του ΟΓΑ γιατί συνέχεια... χάνουν ένα παραστατικό

Μια απίστευτη περιπέτεια ζει Πατρινή (τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στη διάθεση του tempo24.news).

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 53χρονη, δεν έχει λάβει ακόμη το επίδομα τριτεκνίας του ΟΓΑ, παρά το γεγονός ότι το δικαιούται και έχει υποβάλει την αίτηση από τις 29 Ιουνίου!
Η 53χρονη μητέρα τριών παιδιών, κλήθηκε μετά από μήνες και ενώ αναζητούσε την αιτία γιατί δεν έχει λάβει το επίδομα, να καταθέσε ένα ακόμη παραστατικό που σύμφωνα με τη διοίκηση του παραρτήματος ΟΓΑ στην Πάτρα, έλειπε από τον φάκελό της. Η γυναίκα επέστρεψε στο γραφείο με το πρωτότυπο παραστατικό όπως ακριβώς της ζητήθηκε.
Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε, όπως υποστηρίζει, ο Γολγοθάς της.
Άλλες τρεις φορές της έχουν πει ότι το χαρτί ... χάθηκε. 
Απελπισμένη η 53χρονη, απευθύνθηκε για τέταρτη φορά στην υπηρεσία, προσπαθώντας να βρει μια άκρη. Η απάντηση που λαμβάνει συνέχεια είναι "το χαρτί έχει χαθεί". Σε απόγνωση πλέον η 53χρονη μητέρα, προσπαθεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο γραφείο του ΟΓΑ στην Πάτρα και με την υπηρεσία στην οποία έχει καταθέσει το φάκελο αλλά... μάταια.
Η ανάγκη για τα χρήματα που έχει η μητέρα είναι μεγάλη. Η περιπέτειά της, την έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και προσπαθεί να βγάλει μια άκρη, ενώ οι ανάγκες της οικογένειες αυξάνονται.

tempo24.news

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου