29.3.18

Το νέο διαζύγιο του Τατούλη δημιουργεί νέα δεδομένα…..

Μετά και τα τελευταία γεγονότα με τις «κυπίτικες» πρακτικές, που προβλημάτισαν κάθε λογικό πολίτη, φαίνεται ότι ο Τατούλης οδεύει το δρόμο της μοναξιάς και του αδιεξόδου. 
Τα πολλά διαζύγια του Τατούλη με κόμματα και προβεβλημένα πολιτικά και αυτοδιοικητικά στελέχη δημιουργούν ένα νέο σκηνικό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Ιδιαίτερα το διαζύγιο του Τατούλη με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και το βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάση αλλά και με στελέχη που η Νέα Δημοκρατία έχει επενδύσει σε αυτά όπως τον Περικλή Μαντά και την Ελένη Αλειφέρη έχει κάνει τον Τατούλη να είναι το μαύρο πανί για τη Νέα Δημοκρατία κάτι που φαίνεται ότι θα έχει επιπτώσεις και στην κόρη του Εύη Τατούλη που φιλοδοξεί να είναι υποψήφια βουλευτής. 
Η Νέα Δημοκρατία αναζητά νέο πρόσωπο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και όλοι συγκλίνουν στο πρόσωπο του πρώην Υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου. Βέβαια υπάρχει και το πρόσωπο της πρώην βουλευτή Φεβρωνίας Πατριανάκου που είναι στο τραπέζι.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν επιθυμεί να έχει καμία σχέση πλέον με τον Τατούλη ιδιαίτερα μετά το φλέρτ που ανέπτυξε ο Περιφερειάρχης με τον Αλέξη Τσίπρα στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Τρίπολης. 
Αυτό το οριστικό διαζύγιο φέρνει σε δύσκολη θέση και τους υπόλοιπους νεοδημοκράτες περιφερειακούς συμβούλους που πρέπει πλέον να επιλέξουν με ποιον θα πάνε και ποιον θα αφήσουν…
Β.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου