29.3.18

Στα κάγκελα η βάση του ΣΥΡΙΖΑ για τον Τατούλη

Έντονα κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα ότι το φλέρτ του Τατούλη με τον Αλέξη Τσίπρα θα μετατραπεί σε αρραβώνα και αργότερα σε γάμο. 
Ο ίδιος ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο μίλησε γι΄ αυτό το φλερτ και απευθυνόμενος στο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής συνδυασμού Νίκο Πατσαρίνο του είπε: «Νίκο παθαίνεις «ταράκουλο» γιατί ακούς ότι η παράταξή σου θα στηρίξει εμένα και την παράταξή μου».
Αυτό το φλερτ έχει ξεσηκώσει τη βάση του ΣΥΡΙΖΑ φοβούμενοι μην πάθουν αυτό που έπαθαν με τον Οδυσσέα Βουδούρη στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές και είναι στα στα κάγκελα.
Χθες μάλιστα η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας συνεδρίασε και έβγαλε  σκληρή ανακοίνωση για τον Τατούλη. 
Η ανακοίνωση μεταξύ των άλλων αναφέρει:
«Κάθε φορά που ο κ.Τατούλης έχει προβλήματα στην – ήδη τριχοτομημένη – παράταξή του, εμφανίζονται τέτοια σχέδια «στήριξής» του.
Ξεκαθαρίζουμε για πρώτη και τελευταία φορά, δημόσια και προς κάθε κατεύθυνση :
Oυδεμία στήριξη θα υπάρξει στον κ.Τατούλη ( όσο και αν επιμένουν οι πάσης φύσεως «διαρροές»).
Ο κ.Τατούλης έχει καταγραφεί σαν μία από τις χειρότερες εκδοχές, από πολλές πλευρές, που έχουν εμφανιστεί στη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.
Τα τελευταία γεγονότα στην Καλαμάτα – ανεξάρτητα που θα καταλήξει η σχετική έρευνα – επιβεβαιώνουν μια νοσηρή κατάσταση που αποτελεί ντροπή για το θεσμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Όσο μας αφορά δε, θα πάρουμε τις αναγκαίες και απαραίτητες πολιτικές πρωτοβουλίες, όταν έρθει η ώρα, ώστε η Περιφέρειά μας να περάσει σε μια νέα εποχή δημοκρατίας, διαφάνειας και ανάπτυξης προς το συμφέρον όλων των πολιτών της».
Αυτές τις μέρες προσανατολίζεται, απ΄ ότι μαθαίνουμε, να συνεδριάσει για το θέμα Τατούλη και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.
Β.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου