31.3.18

Αλέκος Αλαβάνος : Καμμία σχέση με Novartis ο Σαμαράς !«Γιατί προώθησε τον Τσίπρα που έγινε ....Ιούδας» !!!

 «Η πολιτική ζωή του τόπου έχει πάρει έναν παρακμιακό χαρακτήρα» σημειώνει ο Αλέκος Αλαβάνος ο οποίος όχι μόνο εκφράζει την διαφωνία του με τους κυβερνητικούς χαρακτηρισμούς για τη Novartis αλλά σπεύδει να βγάλει από το κάδρο της υπόθεσης τον Αντώνη Σαμαρά.
«Ο τύπος μιλάει για πολιτική ξεφτίλα και διαφθορά. Εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν πρόσωπα που δεν τα πήραν. 
Ένας από αυτούς είναι ο Αντώνης Σαμαράς.
 Εγώ τον άνθρωπο δεν τον ξέρω, δεν είμαστε φίλοι, δεν έχω φάει ποτέ σπίτι του, δεν τον έχω δει σε κάποιο σπίτι, αλλά έχεις ένα αισθητήριο» δηλώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Crash και προσθέτει: «... λές ότι ένας τέτοιος άνθρωπος πολύ δύσκολα να τα έχει πάρει. Δεν ξέρω ποιον λόγο έχει μια φαρμακευτική εταιρεία να χρηματίσει έναν πρωθυπουργό. Κινούνται σε χαμηλότερα γρανάζια».
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ακόμα ότι για όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Μέχρι να καταδικαστεί ο αντίπαλος πρέπει να τον θεωρείς αθώο σημείωσε αναφερόμενος στην πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση για την υπόθεση της Novartis.
Ο Αλέκος Αλαβάνος στην συνέντευξη του είπε ακόμα ότι ο κόσμος που με το δημοψήφισμα του 2015 πήρε μια τολμηρή και γενναία απόφαση προδόθηκε και έχει χάσει πλέον το ηθικό του. «Γι' αυτό τώρα πρέπει να βρει να ξαναβρεί το ηθικό και και ηθική του ο Ελληνικός λαός» είπε.
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγο προώθησε τον Τσίπρα στην ηγεσία του Συνασπισμού η απάντηση του κινήθηκε στο πνευμα των ημερών: «Ξέρετε, εγώ το ευαγγέλιο το ξέρω απ' έξω. Ξέρω το παράδειγμα του Χριστού με τον Ιούδα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου