29.3.18

Τατούλης και Σαμαράς σε τροχιά σύγκρουσης

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς που δεν άκουσε τον Γιάννη Μανώλη που στις περασμένες αυτοδιοικητικές εκλογές τον επισκέφτηκε στο μαξίμου και του παρέδωσε δυο μεγάλους φακέλους με μη σύννομες πράξεις, δράσεις και ενέργειες του Πέτρου Τατούλη. 
Ο τότε Πρωθυπουργός όχι μόνο δεν έστειλε τους φακέλους στη δικαιοσύνη, όχι μόνο δεν αξιολόγησε το αποδεικτικό υλικό αλλά το πέταξε στο καλάθι των αχρήστων. 
Ο Πέτρος Τατούλης είχε βγει από μια σύγκρουση με το καραμανλικό στοιχείο και βόλευε πολιτικά σε αυτή τη συγκυρία. 
Έτσι, πήρε πλουσιοπάροχα τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά που στελέχωσε το ψηφοδέλτιο του Τατούλη με τα ισχυρότερα αυτοδιοικητικά στελέχη από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
 Και τώρα που φτάσαμε; 
Φτάσαμε σε μια κάθετη ρήξη ανάμεσα στα δυο πολιτικά πρόσωπα. 
Είναι τόσο μεγάλη η ρήξη που στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο στην Τρίπολη ο Πέτρος Τατούλης πήρε θέση για το σκάνδαλο Novartis, υιοθετώντας τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλοντας τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο (άρα και το Σαμαρά) γιατί δεν πήγαν στην προανακριτική επιτροπή να καταθέσουν και γιατί τόλμησαν να προχωρήσουν σε μηνύσεις…
Τι να πει κανείς; 
Το ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος ή ότι η πολιτική δεν επιτρέπεται να ασκείτε συγκυριακά και κατά το δοκούν αλλά με αρχές και κανόνες… 
Ότι και να πεις μέσα είσαι….
Β.Μ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου