31.3.18

Ο καιρός μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη

Αυτή την εικόνα θα υπάρχει το πρωί της Κυριακής, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τις επόμενες μέρες (τις πρώτες του Απριλίου) και μέχρι τη Μεγ. Πέμπτη. 

Κυριακή των Βαΐων 1 – 4 - 2018  καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στα νησιά του βόρειου και  ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. 
Λίγα χιονιά στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Πολύ γρήγορα στα δυτικά και σταδιακά από το απόγευμα στις υπόλοιπες  περιοχές, θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 και στα πελάγη έως 7 μποφόρ με τάση εξασθένησης.  Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια. 

Μ. Δευτέρα 2- 4 - 2018: γενικά αίθριος από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις στα νότια. 
Στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά ηπειρωτικά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή. 

Μ. Τρίτη 3 – 4 - 2018 και Μ Τέταρτη 4 – 4 - 2018: γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους.
 Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά  ηπειρωτικά.  Άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και την Τρίτη στο Αιγαίο τοπικα 6 μποφορ. Θερμοκρασια: σε άνοδο την Τετάρτη. 

Μ. Πέμπτη 5 - 4-2018: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν
τοπικές βροχές από το απόγευμα στο Ιονιο και τα ηπειρωτικά. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου