" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

6.4.19

Βασίλης Κοσμόπουλος: Είναι αντιδεοντολογική η επιλογή τώρα καλλιτεχνικού διευθυντή για το Μέγαρο Χορού

Το 2008 τονίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο και στον κο Δήμαρχο την ανάγκη να συζητήσουμε και έγκαιρα να αποφασίσουμε τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας του Μεγάρου Χορού. 
Σήμερα εντελώς ξαφνικά, με καθυστέρηση 10 ετών, επιχειρείται από τη Δημοτική Αρχή η επιλογή, με συνοπτικές διαδικασίες, Καλλιτεχνικού Διευθυντή για το Μέγαρο Χορού, χωρίς να έχει αποφασισθεί ο τρόπος διοικήσεως αυτού.
Του ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
Πολιτικού μηχανικού, υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας
Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής ,λίγους μήνες πριν από την ολοκλήρωση της θητείας της, να δεσμεύσει με αποφάσεις της, τις οποίες επί μία δεκαετία καθυστέρησε να λάβει,      τις επιλογές της επομένης Δημοτικής Αρχής θεωρούμε ότι είναι τουλάχιστον αντιδεοντολογική και την καλούμε να διακόψει άμεσα τη διαδικασία αυτή. Θυμίζουμε ότι ο κος δήμαρχος ως υποψήφιος περιφερειάρχης ζήτησε από τον κο περιφερειάρχη η απόφαση για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων να ληφθεί από την επόμενη περιφερειακή αρχή.
Ο τρόπος διοικήσεως και λειτουργίας του Μεγάρου Χορού πρέπει πλέον να είναι επιλογή της επόμενης Δημοτικής Αρχής.


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου