5.4.19

Skype: Διαθέσιμη η ομαδική video κλήση έως 50 άτομα

Ούτε μήνα δε χρειάστηκε η Microsoft για να δοκιμάσει τον διπλασιαμό των ατόμων που μπορούν να συμμετέχουν σε μια video κλήση στην υπηρεσία Skype και πλέον ανοίγει για όλο τον κόσμο τη δυνατότητα να πραγματοποιεί video κλήσεις με έως και 50 άτομα.
Εκτός από τον διπλασιασμό των συμμετεχόντων σε μια ομαδική video κλήση, η Microsoft τροποποιεί και ορισμένες παραμέτρους για ευκολότερη και λογικότερη χρήση της συγκεκριμένης λειτουργίας. Στο εξής θα σου έρχεται ειδοποίηση για τη συμμετοχή σε μια ομαδική video κλήση, αντί να χτυπούν ήχοι κλήσεις στον κάθε χρήστη ξεχωριστά. Παρόλα αυτά, θα δίνεται η δυνατότητα στον οργανωτή της ομαδικής κλήσης να "βαράει κουδούνια" σε ορισμένους συμμετέχοντες ή/και σε όλους αν συμμετέχουν λιγότερα από 25 άτομα.
Με αυτή την αναβάθμιση, το Skype προσφέρει μεν μεγαλύτερη ομαδική κλήση σε σύγκριση με το FaceTime της Apple (έως 32 άτομα), αλλά βρίσκεται στα μισά σε σύγκριση με το Google Meet για επαγγελματίες (έως 100 άτομα).
Στην τελευταία αναβάθμιση της υπηρεσίας προστέθηκαν, επίσης, η δυνατότητα καταγραφής της κλήσης, η δυνατότητα θολώματος του φόντου για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, η προσθήκη αυτόματου υποτιτλισμού, το νέο σύστημα ειδοποιήσεων και οι video κλήσεις σε ανάλυση HD.


techgear.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου