" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

3.5.19

Πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός της ΕΚΕ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό διαφημιστικού σποτ οργανώνει η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου).
   Ο διαγωνισμός που απευθύνεται στα γυμνάσια και λύκεια όλης της χώρας, εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης του κύριου σκοπού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος, που είναι η πρόληψη των καρδιαγγειακών παθήσεων και στοχεύει στην εκπαίδευση των αυριανών ενηλίκων - από την σχολική ηλικία - στην υιοθέτηση ενός υγιούς προτύπου διαβίωσης.
   Το θέμα του διαγωνισμού αφορά το κάπνισμα και τις βλαπτικές συνέπειές του για τους ενεργούς, αλλά και τους παθητικούς καπνιστές καθώς και τους τρόπους αποφυγής αυτού. Σκοπός του διαγωνισμού είναι να δοθεί στους μαθητές η δυνατότητα, από απλοί θεατές εικόνων και παγιωμένων καταστάσεων, να γίνουν οι ίδιοι δημιουργοί και να σκεφτούν, πώς μέσα από ένα διαφημιστικό σποτ μπορούν να περιγράψουν την εξάρτηση από το κάπνισμα αλλά, και να πείσουν τους καπνιστές να το σταματήσουν.
   Οι μαθητές θα δημιουργήσουν ένα σποτ με μέγιστη διάρκεια έως 40 δευτερόλεπτα συνολικά σε μορφή αρχείου .avi ή .mp4, μεγέθους έως 1 GB.
   Η αποστολή των σποτ θα γίνει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 στο lignos@hcs.gr.
   Η αξιολόγηση των έργων θα γίνει από επιτροπή αποτελούμενη από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΕ.
   Για δηλώσεις συμμετοχής και αποστολή του σχετικού πληροφοριακού υλικού εκ μέρους της ΕΚΕ μπορείτε να στέλνετε email στο lignos@hcs.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου