1.5.19

Ματωμένη πρωτομαγιά στην Κρήτη - 3 νεκροί σε τροχαίο

Ματωμένη η πρωτομαγιά. Στα Χανιά ένας νέος και ένας 57 χρονος τραυματίστηκαν σε τροχαίο στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ  και δύο μηχανές μεγάλου κυβισμού. Η μία μάλιστα διαλύθηκε, όπως φαίνεται στις φωτό που δημοσίευσε το zarpanews.gr  και σοκάρουν κυριολεκτικά.  Το τροχαίο  συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Χανίων-Ρεθύμνου και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 2 άτομα και να τραυματιστεί ακόμα ένα.

Το δυστύχημα συνέβη στο Πλατάνι, περίπου στο ύψος του κόμβου Ναυστάθμου με την εμπλοκή των τριών εικονιζόμενων οχημάτων στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου και δύο μηχανών μεγάλου κυβι
Αποτέλεσμα της τραγικής σύγκρουσης, ήταν να χάσει τη ζωή του ακαριαία ένας νεαρός με τη μια μηχανή, ενώ ένας ακόμη 57χρονος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο.Στο σημείο κινούνταν σημειωτόν τα οχήματα με κατεύθυνση από Χανιά προς Ρέθυμνο, λόγω της αυξημένης κίνησης που επικρατεί στα Μεγάλα Χωράφια, όπου έχουν τοποθετηθεί φανάρια.
Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα επί τόπου ο νεαρός αναβάτης της μίας μηχανής, ο οποίος παρελήφθη νεκρός από το ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων μαζί με τους δύο τραυματίες. Λίγη ώρα αργότερα κατέληξε στο Νοσοκομείο και ο 57χρονος τραυματίας που είχε μεταφερθεί νωρίτερα, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται η σύζυγός του, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Στο σημείο έσπευσε και όχημα της Πυροσβεστικής που προέβη σε πλύση του οδοστρώματος, ενώ για αρκετή ώρα η κυκλοφορία στο τμήμα της Εθνικής οδού πραγματοποιούνταν με εκτροπή της κυκλοφορίας μέσα από τη Σούδα, από στους κόμβους του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και του ΒΙΟ.ΠΑ.

zarpanews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου