4.5.19

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Του «έφαγαν» τα σκυλιά το αυτοκίνητο στο κέντρο των Χανίων !


Μπροστά σε μια αρκετά δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ένας συμπολίτης μας τις προηγούμενες ήμερες, ο οποίος είδε το αυτοκίνητο του, όταν πήγε να το πάρει από το σημείο που το είχε σταθμεύσει, γεμάτο γρατζουνιές.
Εξοργισμένος, μετά το θέαμα που είχε αντικρίσει, προσπάθησε και βρήκε ποιοι ήταν οι «υπεύθυνοι» των φθορών στο όχημα του.
Έκπληκτος λοιπόν, διαπίστωσε ότι οι ζημιές στο αυτοκίνητο είχαν προκληθεί από αδέσποτα σκυλιά, που για άγνωστο λόγο τα είχαν βάλει με το Ι.Χ.
Όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες και στο βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr, τα ζώα φαίνεται να κάνουν «επίθεση» στο αυτοκίνητο, με τις συνέπειες που αναφέρονται παραπάνω.
Να λοιπόν που εκτός από τους ανυποψίαστους περαστικούς τα σκυλιά επιτίθενται και σε αυτοκίνητα.Γεγονός είναι πάντως πως το πρόβλημα με τα αδέσποτα είναι μεγάλο στα Χανιά. Και για την ώρα, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό για την αντιμετώπιση του.
Ελπίζουμε να μην γίνει τίποτε πιο σοβαρό, για να καταλάβουν οι αρμόδιοι πως θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με μεγαλύτερη σοβαρότητα.


zarpanews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου