" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

30.8.19

Τα περιφερειακά κανάλια ζητούν λύσεις

Δεν θέλουν τις δικτυώσεις τα Περιφερειακά Κανάλια, που έχουν συνασπιστεί στην Ένωση ενημερωτικών Περιφερειακών Καναλιών, η οποία τα δύο τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί τις εξελίξεις.  
Η Ένωση, μετά τις εκλογές, από τις οποίες αναδείχθηκε νέο ΔΣ, ζητά συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, προκειμένου να παραδώσει υπόμνημα με τις θέσεις και τα αιτήματα των καναλιών-μελών της. 
Ένα από τα βασικά είναι η κατάργηση των δικτυώσεων με τους πανελλαδικούς σταθμούς, καθώς θεωρείται πως έτσι υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός με τους περιφερειακούς σταθμούς που έχουν πρωτότυπο τηλεοπτικό πρόγραμμα. 
Η Ένωση Ιδιοκτητών έχει επίσης αίτημα τον απεγκλωβισμό των περιφερειακών καναλιών από την Digea, με την εξεύρεση, όμως, κοινά αποδεκτής λύσης. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο σύμπραξης της ΕΡΤ με ιδιωτική εταιρεία για τη μεταφορά του ψηφιακού σήματος των περιφερειακών καναλιών με φθηνότερο κόστος από αυτό της Digea.  
Το σχέδιο όμως δεν μπορεί να υλοποιηθεί καθώς η ΕΡΤ δεν μπορεί να έχει εμπορική δραστηριότητα. Σημαντικό για τους καναλάρχες της περιφέρειας παραμένει το ζήτημα της τηλεοπτικής αδειοδότησης, ενώ έχουν ήδη παρέμβει στο ΕΣΡ ζητώντας τον έλεγχο των περιφερειακών καναλιών για τις εκπομπές τηλεμάρκετινγκ αλλά και για την πρόσφατη επαναλειτουργία περιφερειακών καναλιών που είχαν βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου