" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

31.8.19

Θρίλερ στον Βόλο – Μητέρα κυνηγούσε τον γιο της με μαχαίρι

Το περιστατικό όπως κατήγγειλαν γείτονες έγινε μετά από καυγά

Σοκ προκαλεί η υπόθεση μιας γυναίκας που κυνηγούσε τον έφηβο γιο της με μαχαίρι στο διαμέρισμα στο οποίο διαμένουν στην πόλη του Βόλου.
Οι γείτονες ανησύχησαν και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, που διαβίβασε την υπόθεση στην Εισαγγελία η οποία όπως μεταδίδει το enikos.gr, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.
Η γυναίκα κατάγεται από τη Ρωσία και αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού.
Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια του καβγά μεταξύ μητέρας και γιου, ακούστηκαν φωνές και αντικείμενα που έσπασαν, ενώ κάποια στιγμή η γυναίκα άρχισε να κυνηγάει το παιδί, ηλικίας 14-15 ετών, με μαχαίρι.
Η εισαγγελέας υπηρεσίας που έλαβε την καταγγελία ζήτησε επείγουσα κοινωνική έρευνα, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαβίωσης του παιδιού στο σπίτι, ποια είναι η σχέση του με τη μητέρα του και αν υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική του ακεραιότητα.
Η έρευνα ανατέθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, ενώ παράλληλα ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, για να διερευνηθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου