" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

30.8.19

Δημαιρεσιες η εκλογικές αυθαιρεσίες.

Πλειοψηφία με μειοψηφίες που αναιρεί την αρχή της αναλογικότητας, ετοιμάζει για την εκλογή των μελών της οικονομικής και της επιτροπής ποιότητας Ζωής ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας. 
Μετά την απαξιωτικη και προσβλητική τελετή ορκωμοσίας προς τα εκλεγμένα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου συνεχίζεται η απαξίωση των θεσμών με σχέδιο για την εξασφάλιση της πλειοψηφίας που στην ουσία καταργεί την αρχή της αναλογικότητας και της αντιπροσωπευτικότητας, δηλαδή την απλή αναλογική. 
Αλλοιώνει τα ποσοστά των συνδυασμών στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση και δημιουργεί δοτες πλειοψηφίες.  Με απλά μαθηματικά θα έπρεπε όσοι παρέχουν στήριξη στην παράταξη της Δημιουργικής πρωτοβουλίας να καταλάβουν τις μισές περίπου έδρες συνολικά. Με το πρόσχημα όμως της ανεξαρτησίας των συνδυασμών καταλαμβάνουν το 80% των εκλεγμένων μελών των επιτροπών για όσο διάστημα χρειάζεται μέχρι και την οριστική αλλαγή του νόμου.  
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα συμμετέχουμε με την ψήφο μας σε αποφάσεις που αναιρούν την αρχή της αναλογικότητας του ισχύοντος νόμου που έλαβαν χώρα οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.  
Καλούμε επίσης τους συναδέλφους των άλλων παρατάξεων να μην νομιμοποιήσουν με τη συμμετοχή τους στην ψηφοφορία το αποτέλεσμα που αλλοιώνει την σύνθεση των επιτροπών ποιότητας και οικονομικής.
 Οι πλειοψηφίες που δεν ανταποκρίνονται στην ψήφο των δημοτών καταρρέουν.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου