30.8.19

Σεξ μόνο αν κάνεις δουλειές του σπιτιού ...

Που αλλού. Στην Αμερική. Από εκεί ξεκινά κάθε είδους τρέλα. 
Το τελευταίο διάστημα, στα κοινωνικά δίκτυα, κάνει θραύση το hashtag #choreplay, που δεν είναι τίποτε άλλο από τη «δωροδοκία» των γυναικών στους συζύγους τους να κάνουν δουλειές στο σπίτι με αντάλλαγμα ερωτικές στιγμές. 
Η φωτογραφία είναι ενδεικτική του τι συμβαίνει στα σπίτια.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχουν γεμίσει με τέλεια τακτοποιημένα δωμάτια, σφουγγαρισμένα πατώματα και τέτοιες σαφής λεπτομέρειες, για να δείξουν πως οι σύζυγοί τους ήταν απασχολημένοι με το σπίτι και ως εκ τούτου, αναμένουν αντάλλαγμα.
Το θέμα ξεκίνησε από μια 38χρονη, που δήλωσε στην New York Post ότι βρήκε ένα διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο για να είναι το σπίτι καθαρό. Όπως είπε, οι σύζυγοι δεν θα πρέπει να κάνουν δουλειές με καρότο και μαστίγιο.
Μια μπλόγκερ και μητέρα συνέχισε την τακτική αυτή και αναφέρει ότι ως εργαζόμενη, το τελευταίο που θέλει να κάνει όταν επιστρέφει σπίτι είναι κι άλλες δουλειές, όπως μπουγάδα και πλύσιμο πιάτων.
Εάν ο σύζυγός της θέλει σεξ, θα πρέπει να το κάνει πριν καν το ζητήσει η ίδια. Υπάρχει και η άλλη πλευρά. Πολλοί αντιμετωπίζουν μάλλον αρνητικά αυτή την πρακτική, καθώς πολλοί θεωρούν ότι είναι βαθιά ανέντιμη. «Ναι, τα πιάτα μπορεί να πλυθούν. Αλλά τελικά μπορεί να νιώσετε ότι είστε σε μια σχέση ανταλλαγής, που οι ανάγκες σας θα αλλάζουν συνεχώς», υποστηρίζουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου