23.10.19

«Συριζομάχος» ο Αμβρόσιος - Έβγαλε και βιβλίο.

Όλη η αρθρογραφία Αμβρόσιου εναντίον Τσίπρα κλπ
Τώρα που πήρε σύνταξη και δεν δεσμεύεται από προϊσταμένους (π.χ. αρχιεπίσκοπος, Σύνοδος κλπ) ο πρώην Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος τα έδωσε όλα.
 Σε ένα τόμο συγκέντρωσε όλα τα άρθρα εναντίον του Τσίπρα και του Σύριζα. Κυκλοφόρησε βιβλίο με τίτλο «Ένας Ιεράρχης του Χριστού μαχόμενος υπέρ Βωμών και Εστιών, υπέρ Πίστεως και Πατρίδος».
Στο εισαγωγικό σημείωμα υποστηρίζει πως «τα τελευταία χρόνια ο άνθρωπος, αφού απέβαλε από την καρδιά του την ευλάβεια προς τον Θεό, έχει καταστεί επικίνδυνος για τον συνάνθρωπό του, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η κοινωνία μας να μεταβάλλεται συνεχώς προς το χειρότερο», προσθέτει πως
«αυτήν την χωρίς Θεό κοινωνία επιχείρησε να επεκτείνει ο μέχρι πρότινος Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας και οι συν αυτώ, με νομοθετήματα, όπως η νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων, η κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών και του εκκλησιασμού των μαθητών, η τροποποίηση του άρθρου 3 του Συντάγματος με σκοπό την θεσμοθέτηση του ουδετερόθρησκου Κράτους, η τροποποίηση της Ποινικής Νομοθεσίας, κ.α.».
Στο βιβλίο αναδημοσιεύονται όλα τα από 1ης Ιανουαρίου έως και της 1ης Ιουλίου 2019 καταχωρηθέντα στο προσωπικό του blog άρθρα του εναντίον των παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ, εναντίον «των αθέων και μάγων», όπως τους χαρακτηρίζει, οι οποίοι κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Τέλος σημειώνει πως οι παράγοντες του πολιτικού σχήματος «Πρώτη φορά Αριστερά» επιχείρησαν να καταστρέψουν την Ελλάδα αλλοιώνοντας τον ορθόδοξο χαρακτήρα της, απολαμβάνοντας κατά καιρούς τιμές και διακρίσεις από εκκλησιαστικούς ηγήτορες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου