21.12.19

Πολυεκατομμυριούχος ψάχνει 10 άτομα για να ζήσουν μαζί του στον "παράδεισό" του



Δέκα ανθρώπους για να ζήσουν μαζί του στον «παράδεισο», το παραθαλάσσιο αγρόκτημά του στη Νέα Ζηλανδία αξίας 5,6 εκατομμυρίων δολαρίων, αναζητεί ο Γερμανός πολυεκατομμυριούχος Karl Reipen, ιδιοκτήτης του κτήματος Awakino Estate, όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της Νέας Ζηλανδίας.
Ο Reipen, που πλούτισε πουλώντας συσκευασμένα παγωμένα ροφήματα αναζητά ανθρώπους έως 70 ετών για να ζήσουν μαζί στο κτήμα του, στη δυτική ακτή του Βόρειου Νησιού, όπως γράφει η New York Post.
Οι ενδιαφερόμενοι, άνδρες και γυναίκες, θα μένουν σε σπίτια των δύο ατόμων και θα μοιράζονται το κελάρι για τις συναντήσεις τους και το δείπνο, σύμφωνα με την αγγελία. «Εάν σας ενδιαφέρει να ζήσετε με μια ομάδα ενδιαφερόντων ανθρώπων αυτή μπορεί να είναι μια νέα ζωή για εσάς. Μπορείτε να απολαύσετε περιπάτους, ψάρεμα, ψώνια, kayak, παρατήρηση πουλιών και κολύμπι».
Όσοι τελικά αποφασίσουν να κάνουν το ταξίδι μπορούν να φέρουν μαζί τους το δικό τους άλογο και να χρησιμοποιήσουν σε κλειστό κέντρο ιππασίας, σημειώνει η αγγελία, στην οποία δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του Reipen καθώς είναι γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο. Ωστόσο αποδίδεται σε αυτόν, καθώς το Awakino Estate είναι ιδιοκτησία του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου