20.12.19

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τετραώροφο από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Με τον πρόεδρο του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο και συνεργάτες του, συναντήθηκε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. 
«Το χαμόγελο»  ετοιμάζει στην Καλαμάτα τετραώροφο κτίριο, που θα αποτελέσει την έδρα των δραστηριοτήτων του για το νομό. Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του ζήτησαν την ενίσχυση (όχι απαραίτητα οικονομική) της συνεργασίας του δήμου απέναντι στο  «Χαμόγελο του Παιδιού», αίτημα στο οποίο έγινε αποδεκτό θετικά.
Οι εκπρόσωποι του «Χαμόγελου του Παιδιού» επισκέφτηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, παρακολούθησαν ειδική εκδήλωση και ενημέρωσαν για τις δράσεις του συλλόγου. Από το Σχολείο συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τις ανάγκες του «Χαμόγελου του Παιδιού», μέρος των οποίων προσέφερε ο δήμος Καλαμάτας. ** Επίσης εκπρόσωποι και φίλοι του Σ.Π.Ο.Κ. «Ευκλής» συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Καλαμάτας και του προσέφεραν μιαν εικόνα του Αγίου Αθανασίου, την οποίαν αγιογράφησε φίλη του Συλλόγου και ένα καλάθι με σπιτικές λιχουδιές, μαζί με τις ευχές τους για καλές γιορτές.
** Μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα μαζί με πολλές ευχές έδωσαν στο δήμαρχο Καλαμάτας η διοικητικά υπεύθυνη του ΚΕΦΙΑΠ Ιωάννα Καραμήτρη, στελέχη του Κέντρου και μέλη του ΚΕΦΙΑΠ, που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο. Ο δήμαρχος ανταπέδωσε τις ευχές, διαβεβαιώνοντας για τη συνεχή υποστήριξη του δήμου Καλαμάτας προς το ΚΕΦΙΑΠ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου