18.12.19

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Συνελήφθη η 24 χρονη Γεωργιανή που πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ 
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, που διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, συνελήφθη 24χρονη αλλοδαπή, μητέρα τους βρέφους.

Σε βάρος της 24χρονης σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα παιδοκτονίας και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 Το μωρό εντοπίστηκε με «μανταλάκι» στον ομφάλιο λώρο και η μητέρα του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είχε γεννήσει πρίν λίγες μέρες στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. 

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καλαμάτας που μίλησε στην τηλεόραση του Alpha, ο υπόγειος κάδος στον οποίο βρίσκεται είναι σε βάθος τεσσάρων με πέντε μέτρα και το παιδί «γλίτωσε από θαύμα».
«Το απορριμματοφόρο καθυστέρησε να φτάσει λόγω μιας βλάβης και να ξέρετε ότι αν έφτανε δίπλα στον κάδο το κλάμα του μωρού δεν θα ακουγόταν», δήλωσε.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Καλαμάτας 
Σήμερα Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 7:50 π.μ. προσκομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ένα νεογέννητο αγοράκι ηλικίας μεταξύ 5-10 ημερών σε καλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης.
Παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας ενυδατώνεται με ορό και σιτίζεται. Αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου