19.12.19

ΤΡΑΓΙΚΟ - 25 χρονη κρεμάστηκε μέσα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο

Μια άγνωστη έως τώρα τραγική είδηση στο κέντρο της Αθήνας αποκάλυψε γνωστή εφημερίδα. 

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας, ο φύλακας του Καλλιμάρμαρου σταδίου εντόπισε ένα θλιβερό θέαμα με μια νεραή κοπέλα να «κρέμεται» από λουρί σκύλου που είχε περάσει στο λαιμό της.

Ανοίγοντας την πόρτα που οδηγεί στο παρκάκι, ο άνδρας αντίκρισε το άψυχο κορμί της άτυχης γυναίκας.
Ο φύλακας ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο, για να ρίξει φως στην υπόθεση. Oπως διαπιστώθηκε, η νεκρή ήταν μια 25χρονη καλλονή από τη Γεωργία, η οποία μάλιστα άφησε την τελευταία της πνοή, φορώντας ρούχα που θα απαιτούσε μια βραδινή έξοδος σε κάποιο καλό εστιατόριο ή κλαμπ.
Πάνω στην καλλίγραμμη γυναίκα βρέθηκε το τσαντάκι με τα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ στην αριστερή τσέπη του παλτού της οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο, στο οποίο είχαν καταγραφεί αμέτρητες αναπάντητες κλήσεις από τη μητέρα της και τον Έλληνα σύντροφό της, που την αναζητούσαν από το βράδυ της Κυριακής.
Η γοητευτική Γεωργιανή ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας και κατοικούσε στην ευρύτερη περιοχή του Μετς. Ο σύντροφός της και η μητέρα της ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν το βράδυ της Κυριακής και πως δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.
Και οι δύο εμφανίζονται πεπεισμένοι ότι η 25χρονη δεν είχε τον παραμικρό λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της και πως δεν είχε δείξει κάτι που να τους βάλει σε υποψίες, αφού η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.
Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοχειρία, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, έως ότου «μιλήσει» η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της κοπέλας. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για την τραγική κατάληξη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου