" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

21.1.20

ΑΠΟ ΕΔΩ ΥΔΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΤΤΙΚΗ !Παράνομη τοξική περιοχή δίπλα ακριβώς από τα νερά της Υλίκης

Αποκαλυπτικές εικόνες από παράνομο χώρο εναπόθεσης σκουπιδιών, μπαζών, και διάφορων άλλων επικίνδυνων υλικών σε απόσταση αναπνοής από την Λίμνη της Υλίκης φέρνει στο φως η κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας.
Μία περιοχή τοξική από την οποία κινδυνεύει να μολυνθεί ο υδροφόρος ορίζοντας, αν ακόμη δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Το θέμα έχει φτάσει στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και στις αρμόδιες αρχές της Περιφέρειας Στερεάς, οι οποίες θα πρέπει άμεσα να κάνουν ελέγχους, δειγματοληψίες και να απομακρύνουν τους τόνους αυτών των σκουπιδιών.
Αυτοψία στον χώρο πραγματοποίησε σήμερα ο Φορέας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Εύβοιας μαζί με εκπροσώπους κεντρικών υπηρεσιών της Αθήνας. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Φορέα, Κώστας Πεχλιβάνογλου, θα συντάξει έκθεση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες για όλα αυτά που είδε και που μπόρεσε να συμπεράνει.

Να σημειωθεί ότι από την Υλίκη, η οποία βρίσκεται περίπου 800μ. από το οικόπεδο, υδρεύονται περιοχές της Αττικής και από την Παραλίμνη, που αποτελεί συνέχεια της, υδρεύονται περιοχές της Χαλκίδας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου