20.3.20

Οι ουρές στις εθνικές οδούς εν μέσω πανδημίας θα φέρουν την απαγόρευση μετακινήσεων

Παρά τις προειδοποιήσεις των αρχών πολλοί συμπολίτες μας αποφάσισαν να τις αγνοήσουν και να φύγουν μαζικά τόσο για την ηπειρωτική όσο και για την νησιωτική Ελλάδα. Και αυτό αν συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να δούμε να λαμβάνεται το ύστατο μέτρο της πλήρους απαγόρευσης μετακινήσεων.
Η κατάσταση στα διόδια των δυο εθνικών οδών ήταν ανά διαστήματα δραματική με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές, ενώ και το υπουργείο Ναυτιλίας αναγκάστηκε να εκδώσει απαγόρευση μετακίνησης με τα πλοία για όσους δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών.
Σχετικά με τα διόδια Ελευσίνας, οι όποιες ουρές σχηματίζονται οφείλονται στο γεγονός πως εξαιτίας των οδηγιών του ΕΟΔΥ, δεν υπάρχουν οι κλασσικοί εισπράκτορες, με αποτέλεσμα να λειτουργούν μόνο οι τέσσερις λωρίδες με τα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής και οι δυο με τους πομποδέκτες.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο κόσμος να μην γνωρίζει την λειτουργία τους και να καθυστερεί. Σε κάθε περίπτωση αν χρειαστεί η Ολυμπία Οδός δηλώνει πως έχει έτοιμο προσωπικό ασφαλείας, το οποίο θα είναι σε θέση να εξυπηρετήσει όλους τους οδηγούς. Και πάλι όμως κάποιοι αποφάσισαν χωρίς να υπάρχει επείγουσα ανάγκη να μετακινηθούν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου