20.3.20

Το sms της ΓΓΠΠ αποκάλυψε την… ερωμένη του και η σύζυγός του τον έκανε «τόπι» στο ξύλο !

Τα sms της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τον κορωνοϊό, φαίνεται πως δεν μοιράζουν απλώς «εγκεφαλικά» στους πολίτες, αλλά έχουν γίνει και η αιτία για να… «κλείσουν» σπίτια! 
Ο χαρακτηριστικός ήχος σειρήνας που έκανε η ειδοποίηση του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, «έκαψε» έναν παντρεμένο ιδιοκτήτη ωδείου στα βόρεια προάστια, καθώς η δασκάλα πολεμικών τεχνών σύζυγός του ανακάλυψε το κρυφό κινητό που χρησιμοποιούσε για να συνομιλεί με την ερωμένη του και του έριξε το… ξύλο της χρονιάς του!
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν την στιγμή που ο… μπερμπάντης σύζυγος, που είναι μουσικός και διατηρεί ωδείο, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο με τη γυναίκα του, η οποία είναι ιδιοκτήτρια σχολής πολεμικών τεχνών. Την ηρεμία που επικρατούσε μέσα στην καμπίνα διέκοψε ξαφνικά ο παρατεταμένος και ενοχλητικός θόρυβος, ο οποίος θύμιζε… πολεμική σειρήνα! Στο άκουσμα του εκνευριστικού ήχου, το ζευγάρι τινάχτηκε έντρομο -περισσότερο μάλιστα ο σύζυγος, καθώς είχε «λερωμένη τη φωλιά του»!
Η απορημένη σύζυγος άρχισε να ψάχνει την πηγή του θορύβου και δεν τής πήρε πολύ χρόνο για να καταλάβει πως ο ήχος ερχόταν από το ντουλαπάκι της πόρτας του οδηγού. Έτσι, το άνοιξε και αυτό που βρήκε την άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς ανακάλυψε έκπληκτη πως ο σύζυγός της είχε στην κατοχή του και δεύτερο κινητό, άγνωστο σε αυτήν, το οποίο άρχισε να χτυπάει μόλις έφτασε το sms της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού!

Δεν μπορούσε να πάει στο νοσοκομείο

Καθώς άρχισε, μάλιστα, να βλέπει μία- μία τις κλήσεις αλλά και τα άκρως ακατάλληλα μηνύματα -γραπτά και σε «καυτές» φωτογραφίες!- που αντάλλασσε ο σύζυγός της με την… γραμματέα του! Η δασκάλα πολεμικών τεχνών ένιωσε το αίμα να ανεβαίνει στο κεφάλι της και τα όσα ακολούθησαν, περιγράφονται δύσκολα! Ενώ το αυτοκίνητο ήταν ακόμα εν κινήσει, η απατημένη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να… εξασκεί τις γνώσεις της στις πολεμικές τέχνες πάνω στον έντρομο μουσικό, που προσπαθούσε μάταια να την πείσει ότι «δεν είναι αυτό που νομίζει»! Όμως, εκείνη σταμάτησε μόνο όταν είχε εκτονώσει όλα τα νεύρα της ρίχνοντάς του… άγριο ξύλο!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου