10.10.10

COSTA NAVARINO !!

Αφιέρωμα ( από τον Χρυσό οδηγό του ΟΤΕ ) !
Σε μια καταπράσινη περιοχή με λόφους και βουνά που πλαισιώνεται από προστατευμένους κολπίσκους, παραλίες και κοιλάδες με ελαιόδενδρα και αμπελώνες, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα του Ιονίου και τη γύρω περιοχή, πολύ κοντά στις πόλεις της Πύλου, της Χώρας και των Γαργαλιάνων και μισή ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας, προβάλλει ένας νέος πολυτελής προορισμός στην Μεσόγειο, σε μία έκταση 10.000 στρεμμάτων.
Το «Costa Νavarino» στη Μεσσηνία, ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά τουριστικά συγκροτήματα άνοιξε τον Ιούνιο του 2010 και διαθέτει 321 πανέμορφα deluxe δωμάτια και σουίτες από 40 τ.μ. έως 190 τ.μ., για όλες τις ανάγκες και την υπερπολυτελή Royal Villa Κορώνη, 660 τ.μ. Μεγάλα μπαλκόνια, ιδιωτικές πισίνες, διακριτική πολυτέλεια εναρμονισμένη τέλεια με τα χρώματα της φύσης και υπηρεσίες πέντε αστέρων, εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών….
Τρία εστιατόρια με έθνικ, διεθνή και παραδοσιακή κουζίνα, με τοπικά, βιολογικά υλικά, προσφέρουν στον επισκέπτη πλήθος γαστρονομικών επιλογών. Η ιδιωτική παραλία, swim-up bars, lounge και chillout bars, βιβλιοθήκη, rustic lounge και άπλετοι υπαίθριοι χώροι δημιουργούν έναν παράδεισο που εξασφαλίζει χαλάρωση και άνεση.
Oι επιλογές για υπαίθριες δραστηριότητες ή διασκέδαση είναι πραγματικά αναρίθμητες: επαγγελματικών προδιαγραφών γήπεδο Golf 18 οπών, Τhe Dunes Course, το πρώτο «πιστοποιημένο στην Ελλάδα το οποίο έχει σχεδιαστεί από τον διεθνούς φήμης επαγγελματία γκόλφερ Μπέρναρντ Λάνγκερ, σε συνεργασία με την Εuropean Golf Design, ενώ τη λειτουργία του έχει αναλάβει η Τroon Golf, 2 γήπεδα τένις, squash, κλειστό γήπεδο basket, volley, high ropes course, bowling center, ενώ ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπως το Cocoon και το SandCastle προσφέρουν ατελείωτες ώρες χαράς, παιχνιδιού και δημιουργικής απασχόλησης, σε παιδιά ηλικίας από 1 έτους έως 3 και από 4 ετών έως 12 αντιστοίχως, υπό την επίβλεψη ειδικού προσωπικού και δυνατότητες διανυκτέρευσης κατόπιν συνεννοήσεως.
Στις δραστηριότητες που αναπτύσσονται στις εκτάσεις του «Costa Νavarino» περιλαμβάνονται, επίσης, υπερσύγχρονο αυτόνομο συνεδριακό κέντρο 2.000 θέσεων, spa και πλήθος θεραπειών (θαλασσοθεραπεία, κινησιοθεραπεία, ελαιοθεραπεία) από το Anazoe Spa, με πρακτικές εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα και προϊόντα από τη Μεσσηνία, θαλάσσιο πάρκο, κέντρο ψυχαγωγίας και κεντρική πλατεία με καταστήματα και εστιατόρια, η Agora, η οποία, παραπέμπει σε χωριό, με εμπορικά καταστήματα, καφενείο, σουβλατζίδικο και θερινό κινηματογράφο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου