24.4.12

Με μεγάλη επιτυχία οι Ιππικοί αγώνες στο Πλατύ !!

Με μεγάλη επιτυχία αναβίωσε τη Δευτέρα στις 23 Απριλίου 2012, στις 11 π.μ. το σημαντικό και λαοφιλές τοπικό έθιμο των Ιππικών Αγώνων, προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου, στην Τοπική Κοινότητα Πλατέος του Δήμου Καλαμάτας, το οποίο παρακολούθησαν δημότες και επισκέπτες του Δήμου μας. 
Τον καλύτερο τους εαυτό, όπως κάθε χρόνο, προσέφεραν στο κοινό οι καθαρόαιμοι ίπποι και οι αναβάτες τους, πραγματοποιώντας δυνατές κούρσες και εντυπωσιακό θέαμα.
 Διεξήχθησαν 4 Ιπποδρομίες των 4 και των 3 συμμετοχών με καθαρόαιμους ίππους, μία ιπποδρομία με ντόπιους ίππους και η τελική ιπποδρομία με τους νικητές των 4 προηγούμενων ιπποδρομιών που ανέδειξε τον Υπερνικητή των Ιππικών Αγώνων.
Οι νικητές των ιπποδρομιών, ίπποι "Greek Dancer", "Inglement", "King Φαέθων" και "Θοδωράκης" αναμετρήθηκαν μετυξύ τους και υπερνικητής στη «σούπερ κούρσα» αναδείχθηκε ο "Greek Dancer".
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατέος και της Οργανωτικής Επιτροπής των Ιππικών Αγώνων, κ. Γιώργος Τζαβάρας, ευχαρίστησε το Δήμο Καλαμάτας και όλους όσοι βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, τους συμμετέχοντες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τον κόσμο που γέμισε το χωριό για να παρακολουθήσει το έθιμο και να το κάνει ακόμα λαμπρότερο.
Ευχή όλων, οι Ιππικοί Αγώνες να συνεχίσουν και τα επόμενα χρόνια, να διεξάγονται πάντα με ασφάλεια και επιτυχία και να κερδίζουν όλο και περισσότερους καινούργιους θαυμαστές δημότες και επισκέπτες του Δήμου μας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου