27.4.12

Παπαρήγα προς Τσίπρα: "Δεν είμαστε σαν τα μούτρα σας!"

Κανένα περιθώριο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ ή άλλα κόμματα δεν άφησε η γ.γ. του ΚΚΕ στη συνέντευξη Τύπου στο Ζάππειο.
Η κα Παπαρήγα σημείωσε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται «να κάνει σκόντο στα μεγάλα προβλήματα», άφησε αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να πουλήσει τον λαό με το πρόσχημα της διάσωσης και κάλεσε το λαό να είναι ετοιμοπόλεμος και για την επόμενη μέρα των εκλογών.
Η Γ.Γ. του ΚΚΕ δεσμεύθηκε επίσης ότι θα καταθέσει αμέσως τη διρευνητική εντολή, εφόσον της ανατεθεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών. 
Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας ουσιαστικά στην πρόταση Τσίπρα για συνεργασία με την ίδια πρωθυπουργό: «Δε μας έβαλαν στο χέρι το 1991, όταν το ΚΚΕ δεν ήταν αναγνωρισμένο κόμμα στη Βουλή. Θα μας βάλουν τώρα; Θα το πω λαϊκά: Ε, δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους...» σχολίασε η κα Παπαρήγα και έκανε λόγο για «ονειροφαντασίες» και για «γαλαντόμους που μοιράζουν υπουργεία και πρωθυπουργία».
Στη συνέχεια η κα Παπαρήγα άφησε ανοικτή μια έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη: «Προτιμούμε να πάρουμε τα μπαγκάζια μας και να φύγουμε, παρά να μας διώξουν... Τότε όμως θα μας θυμηθούνε όσοι τώρα με το φόβο επιβάλλουν στο λαό ότι δεν μπορεί να ζήσει έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Τέλος, μιλώντας για το ντιμπέιτ η κα Παπαρήγα έκανε λόγο για μονολόγους και διανθισμένες ατάκες που δημιουργούν μια γελοιότητα και διερωτήθηκε εάν αξίζει να συζητάμε για το θέμα.Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου