27.4.12

Συναντήσεις Νάντιας με παραγωγικούς φορείς της Μεσσηνίας !

Το απόγευμα της Πέμπτης, 26/04/12, η κα. Γιαννακοπούλου είχε συνάντηση στο γραφείο της στην Καλαμάτα με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Μεσσηνίας, κατά την οποία είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με τις πρωτοβουλίες και τα παραγωγικά κίνητρα που μπορούν να προσδώσουν αναπτυξιακή ώθηση στη Μεσσηνία.
Η κα. Γιαννακοπούλου έθεσε, επί της ουσίας και πέραν του θεωρητικού επιπέδου, το ζήτημα της ανάπτυξης, το οποίο όπως τονίστηκε «απαιτεί την σύμπραξη όλων των δυνάμεων, θεσμικών και μη, της κοινωνίας, και συγκεκριμένα από το εργατικό δυναμικό και τον επιχειρηματία, μέχρι το ελληνικό κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση». Στη συνέχεια, μιλώντας για το χρονικό πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων που πρέπει να πραγματοποιηθούν στην Ελλάδα, παραδέχτηκε ότι «αργήσαμε με το ζήτημα της ανάπτυξης, ωστόσο πολλές μεταρρυθμίσεις έχουν γίνει, οι οποίες απαιτούν χρόνο ώστε να αποδώσουν τα αναμενόμενα οφέλη. Βεβαίως,» αναγνώρισε «πολλά πρέπει να γίνουν ακόμη τα οποία βρίσκονται στην ατζέντα του ΠΑΣΟΚ και θα γίνουν πράξη από την επόμενη ημέρα των εκλογών». Τέλος, η κα. Γιαννακοπούλου υπογράμμισε ότι το ζήτημα της ανάπτυξης βρίσκεται στην κορυφή των προγραμματικών θέσεων του ΠΑΣΟΚ, ενώ η απαίτηση για παροχή πρόσθετων κινήτρων, ιδίως για τις χώρες που αντιμετωπίζουν δημοσιονομικά προβλήματα, έχει μεταφερθεί επισταμένως στους ευρωπαϊκούς θεσμικούς φορείς, οι οποίοι αντιλαμβάνονται και συμπαρατάσσονται όλο και περισσότερο με τις ελληνικές θέσεις.
Το πρωί της Παρασκευής, 27/04/12, η κα. Γιαννακοπούλου μετέβη στην Τρίπολη όπου παρέστη στην ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου