28.4.12

Ροζ σκάνδαλο με …λεσβίες στην Πάτρα !

H  ώρα ήταν κοντά τέσσερις το πρωί του περασμένου Σαββάτου όταν όλη η γειτονιά ...σηκώθηκε στο πόδι από τις άγριες φωνές ενός μεθυσμένου άνδρα (ηλεκτρολόγου στο επάγγελμα) και τον άγριο καυγά που ακολούθησε με φορτηγατζή γείτονά του.
Χρειάστηκε μάλιστα ...αστυνομική παρέμβαση προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ ο μεθυσμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μιας και βρισκόταν... εκτός πραγματικότητας.
Όλα συνέβησαν κοντά στην περιοχή του Ψάχου και όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, το περιστατικό όχι απλώς δεν ήταν τυχαίο αλλά πίσω του κρυβόταν ένα «ροζ» σκάνδαλο το οποίο προκάλεσε σάλο και έχει αναστατώσει τους γείτονες.
Η σύζυγος του μεθυσμένου ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος της φασαρίας ήταν κολλητή με τη γυναίκα του δεύτερου άνδρα με τον οποίο έγινε ο καυγάς. Οι δυο τους είχαν αρχίσει να κάνουν παρέα πολλές ώρες την ημέρα ενώ η μία επισκεπτόταν την άλλη στο σπίτι και κάθονταν με τις ώρες!
Φυσικά η μία εκμεταλλευόταν την πολύωρη απουσία του άνδρα της (ηλεκτρολόγου) για να βγάλει το μεροκάματο ενώ η άλλη τις φορές που ο δικός της σύζυγος απουσίαζε σε ταξίδια με το φορτηγό. Κανείς δεν είχε υποπτευθεί βέβαια τίποτα το πονηρό.
 Μέχρι που ο πρώτος έκανε μια ανακάλυψη «βόμβα» ενώ έψαχνε το κινητό τηλέφωνο της γυναίκας του. Και ποια ήταν αυτή η ανακάλυψη; Μια φωτογραφία της ίδιας και της γειτόνισσας ενώ και οι δυο τους ήταν γυμνές στο κρεβάτι του σπιτιού του και απολάμβαναν τα ερωτικά χάδια μεταξύ τους...!
 Μόλις αντίκρισε τη φωτογραφία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβαινε. Μάζεψε τα πράγματα της γυναίκας του και τα... έστειλε στο πατρικό της ενώ η επόμενη κίνησή του ήταν να ξεμπροστιάσει την... αιτία του κακού!
Ο άλλος σύζυγος είχε... μεσάνυχτα!
Έτσι και ενώ βρισκόταν σε απόγνωση, μέθυσε και πήγα έξω από το σπίτι της γειτόνισσας βάζοντας τις φωνές και καλώντας την να βγει έξω για... να της δείξει! Αντί αυτής βέβαια, βγήκε ο άνδρας της ο οποίος στο μεταξύ αγνοούσε τις εξελίξεις. Και προτού ο πρώτος του εξηγήσει οτιδήποτε, του επιτέθηκε χτυπώντας τον για να τον κάνει να σωπάσει. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν μετά από παρέμβαση γειτόνων, οι οποίοι μάλιστα ειδοποίησαν την αστυνομία, ενώ ο μεθυσμένος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες. Πάντως το θέμα έγινε γνωστό σε πολλούς και τώρα απομένει να δούμε τις εξελίξεις μεταξύ του δεύτερου ζευγαριού... dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου