27.4.12

Ο Μιχάλης Zαμπίδης τα βάζει με «Tο Θηρίο» (The Beast)!

Παιδικό του απωθημένο είναι να γνωρίσει τον Mike Tyson, είναι της άποψης είτε κάνεις κάτι καλά ή μην το κάνεις καθόλου, ενώ θεωρεί ότι τα πάντα αποκτούν μια διαφορετική δυναμική όταν ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος από το καμπανάκι στο ρινγκ. 
Ο λόγος για τον Μιχάλη Zαμπίδη, ο οποίος στο πλαίσιο του φετινού Iron Challenge 3 θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Φαντί Μερτζά (The Beast).
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στο κλειστό του Ελληνικού και όπως δήλωσε μιλώντας στο protothema.gr σκοπός του είναι να υπερασπιστεί τον τίτλο του αλλά και να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην εθνική ανάταση των Ελλήνων.
Έτοιμος να αντιμετωπίσει το «The Beast» δηλώνει ότι είναι ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης σε έναν αγώνα που είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει μοναδικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.
 «Δεν έχω προετοιμαστεί με την ψυχολογία ότι πρόκειται για ένα δύσκολο αντίπαλο, γιατί το πόσο δύσκολος είναι ένας αντίπαλος το βλέπεις μέσα στο ρινγκ. Σίγουρα όμως περιμένω ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό και απαιτητικό ματς το οποίο θα προσφέρει θέαμα στον κόσμο» λέει ο ίδιος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου