" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

28.4.12

Βαλιανάτος για Κανέλλη -"Είναι δηλωμένη λεσβία και δεν βοηθά τους ομοφυλόφιλους"!!!

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ !!
Ο  γνωστός  σε όλους  Βαλιανάτος  επιτίθεται μετά τον Δημήτρη Μητροπάνο και στην Λιάνα Κανέλλη, δημοσιογράφο και βουλευτή του ΚΚΕ.
Ο προκλητικός Βαλλιανάτος κατηγόρησε την Λιάνα  Κανέλλη ότι “ενώ είναι λεσβία (όπως η ίδια έχει πει σε παλαιότερη εκπομπή «Ψηλά τα χέρια»), πολιτεύεται με το ΚΚΕ που λέει τα χειρότερα για τους ομοφυλοφιλους και τις λεσβίες”.
 «Η ίδια όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, αλλά δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά», είπε ο κ. Βαλλιανάτος, που εκτός από επικεφαλής της «Φιλελεύθερης Συμμαχίας» (συνεργάζεται εκλογικά με τη «Δράση» του Στέφανου Μάνου) είναι και δημοσιογράφος, εκπρόσωπος των ομοφυλοφίλων, σύμβουλος πολιτικών και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
«Με την Ντόρα Μπακογιάννη θα συνεργαστούμε και στο μέλλον.
 Εγώ ήμουν υπέρ της συνεργασίας, διαφωνώ πιο πολύ απ’ όλους τους συντρόφους μου με αυτήν, θα ήθελα να συνεργαστούμε και θα συνεργαστούμε αλλά δε θα σκεφτόμουν ποτέ να είναι σημαία αυτής της συνεργασίας.
Συγκινούμαι με τους ανθρώπους που κάνουν αυτοκριτική και λένε ότι έκαναν λάθη, θεωρώ ότι οι θέσεις τώρα είναι σωστές αλλά για σημαία σε αυτή την παράταξη προτιμώ τον Στέφανο Μάνο«, είπε ο Γρ. Βαλλιανάτος επικεφαλής της Φιλελεύθερης συμμαχίας που συνεργάζεται στις εκλογές με τη Δράση του Στ. Μάνου.
Ο κ. Βαλλιανάτος εξαπέλυσε πάντως προσωπικού ύφους επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη : «Επειδή εκείνη θέλησε παλαιότερα στην εκπομπή της «Ψηλά τα χέρια» να πει ότι είναι λεσβία, να θυμίσω ότι τόσα χρόνια στο κοινοβούλιο είναι με ένα κόμμα που λέει τα χειρότερα μαζί με τους φασίστες για τους ομοφυλοφιλους και τις λεσβίες, και η ίδια ενώ όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει, δεν έχει ανοίξει ποτέ το στοματάκι της για να βοηθήσει αυτή την κατηγορία των ανθρώπων που γνωρίζει πολύ καλά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου