28.4.12

Άστατος καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες !

Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά τμήματα, κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Πελοπόννησο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά συνθέτου το σκηνικό του καιρού σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου 2012.
 Βαθμιαία βελτίωση του καιρού μετά το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 14 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και αργότερα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το μεσημέρι από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν, με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη καταιγίδα στα νότια τμήματα τις μεσημεριανές κι απογευματινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, με πρόσκαιρη εξασθένηση μετά το απόγευμα.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση τις απογευματινές ώρες.: meteo.gr



   

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου