26.4.12

Άναψαν " Φωτιές " οι Οι Ρωσίδες του Playboy στην Εύβοια !!

Μεγάλη διαφήμιση για το νησί και την Ερέτρια...
Αρωμα Ελλάδας θα έχουν τα τεύχη του Ιουνίου και Ιουλίου του ρωσικού Playboy. Δυο πανέμορφα μοντέλα από τη χώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν και της ΤΣΕΕΣΚΑ Μόσχας βρίσκονται αυτές τις ημέρες στο ξενοδοχείο Negroponte resort κοντά στην Ερέτρια και φωτογραφίζονται για τα καλοκαιρινά τεύχη του περιοδικού.
Από το περασμένο Σάββατο έφθασαν στην Ελλάδα τα δυο μοντέλα, ο φωτογράφος, οι στιλίστριες και ο παραγωγός. Σύμφωνα με πληροφορίες το deal το έκανε ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βελέτζας ο οποίος είχε βρεθεί πριν από αρκετούς μήνες στη Ρωσία σε μια εκδήλωση, όπου διαφήμιζε την Ερέτρια και εκεί έκλεισε συμφωνία με το ρωσικό Playboy ώστε να έρθουν στην Ελλάδα μοντέλα τα οποία να φωτογραφηθούν για τα εξώφυλλα των καλοκαιρινών φύλλων.
Με αυτό τον τρόπο θα διαφημίζονταν η Ερέτρια αλλά και η Εύβοια μιας και οι φωτογραφήσεις θα γίνουν σε πολλά μέρη. Ήδη σήμερα με ιστιοπλοϊκό βρέθηκαν σε παραλίες όπου ο φωτογράφος του περιοδικού τράβηξε εικόνες με θέα το ελληνικό τοπίο και τα καλλίγραμμα κορίτσια.
Το περιοδικό πουλάει 300.000 αντίτυπα κάθε μήνα και θα είναι μια καλή διαφήμιση για τους Ρώσους που θα θελήσουν να έρθουν το καλοκαίρι στην Ελλάδα.


Για ακόμη μια φορά το υπουργείο Πολιτισμού και ο ΕΟΤ παραμένουν στο περιθώριο καθώς δεν έχουν καμία ανάμειξη σε αυτή τη διαφήμιση της χώρας μας.
Ο κ. Νίκος Στράτης υπεύθυνος του ξενοδοχείου όπου φωτογραφίζονται αλλά και φιλοξενούνται τα μοντέλα και οι παραγωγοί είπε στο protothema ότι: «Η κίνηση είναι πάρα πολύ πεσμένη και ελπίζουμε ότι με αυτή τη διαφήμιση θα έχουμε επισκέπτες από τη Ρωσία. Είναι μια καλή ευκαιρία για τη χώρα μας και την Εύβοια ώστε να αναδειχθούν».


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου