27.4.12

Οι συνδικαλιστές ζήτησαν να ...πτωχεύσει το ΑΛΤΕΡ !!

 Από Αναγνώστη
Σήμερα για άλλη μια φορά ξεμπροστιαστηκαν οι κ.κ. των σωματείων. Επιτέλους ζήτησαν από τους εργαζομένους να υπογράψουν κατάσταση με αίτημα την ΠΤΩΧΕΥΣΗ  του ΑΛΤΕΡ!!!!!
Ετσι λοιπόν κ.κ. αναγνωστες. Αυτό που φωνάζαμε τόσο καιρό ότι μοναδικός τους σκοπος είναι να κλεισει το ΑΛΤΕΡ σήμερα και επίσημα μας ζήτησαν να υπογράψουμε για να το πτωχεύσουμε. εμεις οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
Αν είναι δυνατόν. Μας έχουν ξεφτιλησει πλήρως. Μας ΄΄εχουν φέρει σε απογνωση. Γιατί κύριοι ένα χρόνο τώρα αγωνιζόμαστασταν? Για να έρθετε σήμερα να μας πειτε να πτωχεύσουμε το καναλι? Ειστε ξεφτιλισμένοι . Παίξατε με τις ζωες μας και τις ζωές των παιδιών μας. Ο σκοπος σας ήταν αυτός.Και τώρα μας ζητάτε και την υπογραφή μας. Προσέξτε ομως μη τυχόν και χρησιμοποιήσετε ξανά υπογραφές ψεύτκες όπως κάνατε με τις επισχέσεις. Προσέξτε.
Επίτηδες ατονίσατε τόσο καιρό. Επίτηδες δεν διαπραγματευτήκατε τον Γενάρη την πρόταση της εργοδοσίας. Αλήθεια δεν διαπραγματευτήκατε τότε και ξεκινήσατε να διαπραγματεύεστε τώρα ? Ποιον κοροιδεύετε? Σίγουρα πάντως κοροιδέψατε εμας αλλά και όσους τόσο καιρό σας έφερναν φαί που ζητιανεύατε. Τώρα τι θα τους πείτε. Ευχαριστούμε για τα λεφτά σας και για τις προμήθειες αλλά αυτά τα ζητούσαμε για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις? Ε κε Φιλιππάκη που ζητάτε την ψήφο  των Ελλήνων? Σα δε ντρέπεστε. Να κρυφτείτε ξεφτίλες.
Οσο για την κραυγή αγωνίας του συναδέλφου . Να αγιάσει το στόμα του. Και λιγα είπε. Αραγε αυτοί με τα πουρα τι γίνανε.
Γιατί στην Ελλάδα το διευθυντηλίκι  θέλει και πούρο. Αλλά θέλει και υποτακτικούς να τρέχουν να αγοράσουν γάλα και πάνες για τα μωρά τους , να γίνονται προσωπικοί οδηγοί  τιων ιδιων ή των συγγενών τους , να σβήνουν φωτιες , να πλένουν αυτοκίνητα  και σκάφη και όλα αυτά με υπερωρίες πληρωμένες!!!  
Εκαναν ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ εκεί.
Κύριε Κουρή μην ενδώσεις. Κράτησε αυτούς που σου είναι απαραίτητοι και ξέρεις ότι θα σου δουλέψουν και άσε τους άλλους να ..κουρεύονται. Μη φοβάσαι. Ας πανε να βρουν αλλου δουλειές ή ας ζήσουν με το επίδομα ανεργίας τους ή ας  τολμήσουν να γίνουν επιχειρηματίες με τα προγράμματα του ΟΑΕΔ  όπως είπαν σήμερα.
Τον κόπο σου και τα λεφτά σου μη τα πετάξεις . Υπάρχουν άνθρωποι να βάλουν πλάτη. ΑΚουσέ τους. Ξέρω ότι προκαλώ .
Αλλά μετά απο τη σημερινή συνάντηση και το αίτημα των συνδικαλιστών να πτωχεύσουν το κανάλι ε ποια πήραμε ανάποδες στροφές.
Φωτιά και τσεκούρι .. ι  

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου