26.4.12

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!..Νέες αυξήσεις «φωτιά» σε συγκοινωνίες και ΔΕΚΟ !!

 ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ - ΜΟΝΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ- ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ  ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ  !!
Μεγάλες αυξήσεις, μέχρι και 25%, αναμένεται να επιβληθούν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ και τα εισιτήρια των αστικών συγκοινωνιών.
Οι αυξήσεις αυτές περιλαμβάνονται στα τριετή επιχειρησιακά σχέδια που θα καταθέσουν οι διοικήσεις των ΔΕΚΟ στο υπουργείο Οικονομικών, τα οποία έχουν προσαρμοστεί στο νέο μνημόνιο και θα είναι δεσμευτικά για τις διοικήσεις που θα προκύψουν μετά τις εκλογές.
Στο επιχειρησιακό σχέδιο υπάρχει επίσης πρόταση για νέες μειώσεις των μισθών των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ και των λειτουργικών δαπανών, προκειμένου τα έσοδα των ΔΕΚΟ να αυξηθούν κατά 240 εκατ. ευρώ εντός της επόμενης τριετίας και να εξοικονομηθούν 362 εκατ. ευρώ .
Για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Εντός του πρώτου Τριμήνου του 2013, οι τιμές των εισιτηρίων στις αστικές συγκοινωνίες και τα τρένα της χώρας θα πρέπει να αυξηθούν τουλάχιστον κατά 25%.
Βάσει των ειδικότερων προβλέψεων, ο ΟΑΣΑ εντός του πρώτου τριμήνου του 2013 θα αυξήσει την τιμή του εισιτηρίου του από 1,40 ευρώ για όλα τα Μέσα σε 1,75 ευρώ τουλάχιστον και την τιμή του απλού εισιτηρίου του 1,20 ευρώ, η οποία ισχύει για τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και το τραμ, σε 1,50 τουλάχιστον.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου