23.4.12

"Αυτοδυναμία στη ΝΔ" για να πάει ο Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο

Σε άλλα επίπεδα δείχνει να ανεβαίνει το ήδη καυτό θερμόμετρο των εκλογών, με τη Νέα Δημοκρατία να ρίχνει και άλλα… φύλλα στο τραπέζι σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει την εκλογική της βάση και να πετύχει την πολυπόθητη αυτοδυναμία.
Ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε συνέντευξη του αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην ανάγκη σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης από τη ΝΔ. Μόνο που αυτή τη φορά ανέβασε στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο κηρύσσοντας «ανοικτό πόλεμο» στο ΠΑΣΟΚ αφού ζήτησε αυτοδυναμία της ΝΔ για να οδηγηθούν σε ειδικό δικαστήριο ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου!
«Ας μην παρασυρθούμε, Η ψήφος σε κόμματα διαμαρτυρίας θα είναι ουσιαστικά ψήφος ασυλίας στο ΠΑΣΟΚ. Εάν στην επόμενη Βουλή δεν υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ, δεν θα πληρώσουν οι πρωταίτιοι του ελληνικού  δράματος. Δε θα μπορέσουμε να τους οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη. Δε θα μπορέσει να σχηματιστεί Εξεταστική Επιτροπή και ειδικό δικαστήριο στην συνέχεια για τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος, χαρακτηρίζοντας τον πρώην πρωθυπουργός και τον πρώην ΥΠΟΙΚ «πρωταίτιους του ελληνικού ναυαγίου».
Ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς έχει αναφερθεί πολλάκις σε Εξεταστική αλλά ποτέ σε ειδικό δικαστήριο και μάλιστα συνδέοντάς το απευθείας με τον πρώην πρωθυπουργό. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε εάν η τοποθέτηση του κ. Χαρακόπουλου θα σηματοδοτήσει νέα, σκληροπυρηνική στροφή στην ατζέντα της ΝΔ ή ο κ. Σαμαράς θα κρατήσει τη στάση που είχε μέχρι σήμερα, μακριά από τη «σκληρή γραμμή» μερίδας του κόμματος και των οπαδών του…Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου