14.10.09

Το 32χρονο μοντέλο ,Μαριάννα Μπερερή δηλώνει : "Είμαι χρήστης ναρκωτικών"



Από την πρώτη στιγμή της σύλληψης η Μαριάννα Μπερερή επεσήμανε ότι η εμπλοκή της στην υπόθεση έχει να κάνει με το γεγονός ότι εδώ και χρόνια είναι χρήστης ναρκωτικών. Πληροφορίες, μάλιστα, την έφεραν το απόγευμα της Τρίτης κατά τη διάρκεια της κράτησής της να εμφάνισε στερητικό σύνδρομο.
Αντίθετα, πληροφορίες φέρουν έναν από τους τρεις υπόλοιπους κατηγορούμενους (και συγκεκριμένα τον Κώστα Παντέρα) να ήταν έτοιμος να αναλάβει όλη την ευθύνη για την εμπορία των ναρκωτικών ενώπιον της ανακρίτριας.
Οι ίδιες πληροφορίες φέρουν

τον ίδιο να είναι μέλος ενός ακόμα μεγαλύτερου κυκλώματος, το οποίο αποτελείται από άτομα υπεράνω υποψίας που έχουν πολλές και υψηλές γνωριμίες.
*Δελτίο τύπου, με το οποίο απαντούν στον Αλέξη Κούγια σχετικά με τα όσα ισχυρίσθηκε περί «αποχώρησής του από την υπόθεση επειδή διαφώνησε με την γραμμή υπεράσπισης», εξέδωσαν το βράδυ της Τρίτης η Μαριάννα Μπερερή και ο Παντελής Θεοχάρης. Με αυτό λένε ότι ο λόγος που απομάκρυναν τον ποινικολόγο είναι ότι ενώ τους είχε πει πως θα αναλάμβανε δωρεάν την υπεράσπισή τους, λίγο πριν μπει στο γραφείο της ανακρίτριας το πρωί της Δευτέρας τους ζήτησε λεφτά.
Για τη δική τους «αλήθεια» μιλούν από τις 11 το πρωί, απολογούμενοι ενώπιον της 28ης τακτικής ανακρίτριας, το 32χρονο πρώην μοντέλο Μαριάννα Μπερερή και οι τρεις συγκατηγορούμενοί της, οι οποίοι συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Οκτωβρίου στο Ελληνικό και –κατά το κατηγορητήριο- αποτελούν την «παρέα της κόκας» που θησαύριζε, πλημμυρίζοντας τα κοσμικά σαλόνια με μεγάλη ποσότητα λευκής σκόνης.
Τη στιγμή, λοιπόν, που η καλλίγραμμη ξανθιά κοπέλα -η οποία διατείνεται ότι εδώ και αρκετό καιρό είναι «χαμένη» στον «κόσμο των παραισθήσεων», καθώς κάνει χρήση κοκαΐνης-, ο 24χρονος σύντροφός της Παντελής Θεοχάρης, ο 27χρονος Κώστας Παντέρας και ο 54χρονος Γιώργος Σταματιάδης βρίσκονται ενώπιον του φυσικού τους δικαστή που αναμένεται να τους προφυλακίσει
Zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου