16.10.09

Δημήτρης Κουσελάς – Θα προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές !!!




Με δήλωση του ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς επισημαίνει ότι με την τελετή της Ορκωμοσίας στο Εθνικό Κοινοβούλιο ανοίγει μια νέα περίοδος ελπιδοφόρα και παραγωγική για τον τόπο μας και τη χώρα.
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ διαθέτει πλέον μια ισχυρή πλειοψηφία και ο στόχος μας δεν είναι να διαχειριστούμε την άσχημη πραγματικότητα που παραλάβαμε, ούτε να χάσουμε την ουσία εν ονόματι της εξουσίας. Θα προχωρήσουμε στις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες μας έδωσε την εμπιστοσύνη του ο ελληνικός λαός.
Αλλαγές στο πολιτικό σύστημα στο Κράτος και τη Δημόσια Διοίκηση για να τελειώσει η αδιαφάνεια και η αναξιοκρατία και να εξυπηρετηθεί σωστά ο πολίτης.
Αλλαγές για την αναβάθμιση της Υγείας και της Παιδείας και την απονομή δικαιοσύνης στο πλαίσιο μιας δίκαιης κοινωνίας.
Αλλαγές στην κατανομή του παραγόμενου εισοδήματος και πλούτου για τη στήριξη των μικρομεσαίων τάξεων.
Ειδικότερα σε ότι αφορά τη Μεσσηνία ..

θα αναλάβω πρωτοβουλίες για την επίσπευση των μεγάλων έργων, τη στήριξη του σιδηρόδρομου, την αντιμετώπιση της αγροτικής κρίσης και τη στήριξη του εισοδήματος των αγροτών και των κτηνοτρόφων, την αντιμετώπιση των προβλημάτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για τουρισμό ποιότητας που θα σέβεται το περιβάλλον και για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών του νομού μας.
Θα δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα για βιώσιμη απασχόληση των νέων στην ύπαιθρο και στις πόλεις.
Οι εκκρεμότητες που κληρονομήσαμε είναι πολλές και μεγάλες. Δεν ζητάμε ανοχή. Ζητάμε τη συμμετοχή όλων των πολιτών και φορέων της Μεσσηνίας για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και να χτίσουμε όλοι μαζί τη Μεσσηνία που μας αξίζει.
Ο Δημήτρης Κουσελάς με πρόταση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Γιώργου Α. Παπανδρέου, αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής . Για Πρόεδρος της Επιτροπής έχει προταθεί η κ. Βάσω Παπανδρέου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου