15.10.09

Νάντια Γιαννακοπούλου – Η σημερινή ημέρα με γεμίζει ευθύνη !!



Το πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου η τελετή ορκωμοσίας των βουλευτών που αναδείχθηκαν από τις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Η βουλευτής Μεσσηνίας κ. Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου μετά την ορκωμοσία δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση για τη σημερινή μέρα. Όμως ακόμα πιο μεγάλη είναι η ευθύνη.
Ευθύνη  να ανταποκριθώ στο έπακρο στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολιτών που με τίμησαν με την ψήφο τους και με επέλεξαν για αντιπρόσωπό τους στη Βουλή των Ελλήνων. Από σήμερα ξεκινάμε δουλειά. Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με όρεξη και πάθος να πάμε την Ελλάδα μπροστά.
Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχουν ήδη δώσει πολύ θετικά δείγματα γραφής αυτές τις πρώτες μέρες. Γνωρίζουμε βέβαια ότι το έργο που αναλαμβάνουμε δεν είναι εύκολο.
Για αυτό ζητάμε τη συμμετοχή των πολιτών σε αυτή την προσπάθεια. Πάμε μαζί, και μετά τις εκλογές. Κυρίως τώρα. Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει αν όλοι μαζί αγωνιστούμε και εργασθούμε σκληρά.
Προσωπικά, θέλω να διαβεβαιώσω τον κάθε πολίτη του Νομού μας, ότι θα βάλω τα δυνατά μου για τη Μεσσηνία μας. Για τη Μεσσηνία που μας αξίζει. Για να δώσουμε νέα δυναμική στον τόπο μας. Για μια ακόμα φορά, ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους εκείνους που με εμπιστεύθηκαν».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου