13.10.09

Υπό κατάληψη σχολείο στην Τρίπολη !!


Υπό κατάληψη τελεί από χθες το απόγευμα το 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης από τους μαθητές του, ενώ σε αρκετά Λύκεια της πόλης μαθητές προσπάθησαν, ανεπιτυχώς, να προβούν σε κατάληψη των σχολείων τους το Σαββατοκύριακο.
Με δηλώσεις του στο δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αρκαδίας Ευάγγελος Τσεκούρας ανέφερε, ότι υπάρχει αναβρασμός στα σχολεία της Τρίπολης κι έχει ζητήσει εγγράφως από τον Δήμο, να αλλάξει το ωράριο εργασίας των σχολικών φυλάκων, σε όσα σχολικά συγκροτήματα υπηρετούν, προκειμένου να μην κατορθώσουν οι μαθητές να τα καταλάβουν, ενώ επεσήμανε ότι στο 2ο ΕΠΑΛ Τρίπολης που βρίσκεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα με το 1ο που τελεί υπό κατάληψη, τα μαθήματα...

γίνονται κανονικά.
Ο κ. Τσεκούρας ερωτηθείς για τα όσα ακούγονται, περί φύλαξης των σχολικών κτιρίων από αλλοδαπούς, είπε ότι δεν έχει πέσει στην αντίληψή του κάτι τέτοιο και πρόσθεσε ότι σε σύσκεψη που έγινε χθες με τους διευθυντές των σχολείων, τους επεσήμανε ότι η πρόσληψη φύλακα γίνεται από τη σχολική επιτροπή κι αφού ρωτηθεί ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου