3.8.11

Παιδίατρος συνελήφθη για φακελάκι ….40 ευρώ !

Το ποσό των 40 ευρώ ζήτησε από τους γονείς δύο ανήλικων παιδιών ένας 58χρονος παιδίατρος στο Ι.Κ.Α. Τούμπας, προκειμένου να εκτελέσει το καθήκον του.
Ο 58χρονος, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο zougla.gr, συνελήφθη σήμερα, ύστερα από την καταγγελία 37χρονου πατέρα στην υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.
Ειδικότερα, χθες 37χρονος πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας τριών ετών και δύο μηνών αντίστοιχα, επιδιώκοντας να κλείσει ραντεβού για να εμβολιάσει τα παιδιά του, μέσω του αριθμού 184 του ΙΚΑ, ενημερώθηκε ότι το συντομότερο δυνατό ραντεβού ήταν στα τέλη Σεπτέμβρη 2011. Απευθυνόμενος στον 58χρονο παιδίατρο, που διέθετε συμβεβλημένο ιδιωτικό ιατρείο με το Ι.Κ.Α., του ζητήθηκε το ποσό των 40 ευρώ για τον εμβολιασμό, είτε στο ιδιωτικό του ιατρείο, είτε, παρακάμπτοντας τη διαδικασία των ραντεβού, στο Ιατρείο του ΙΚΑ.
Ο 37χρονος πατέρας, χθες το απόγευμα, απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, όπου προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό και κανονίστηκε ραντεβού για σήμερα το πρωί, στο Ιατρείο του στο Ι.Κ.Α. Τούμπας.
Σήμερα, μετά τους εμβολιασμούς, ο πατέρας του παρέδωσε τα χρήματα. Αστυνομικοί οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο, μπήκαν στο ιατρείο του 58χρονου και σε έρευνα που έγινε, βρέθηκε μέσα στο γραφείο του το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και συνελήφθη .Ο συλληφθείς γιατρός θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου