" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

5.8.11

ΣΟΚ - Δεν άντεξε την εικόνα του νεκρού αδελφού και πέθανε !

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ
Η ιατροδικαστική εξέταση άλλαξε τα δεδομένα στο διπλό θανατηφόρο ατύχημα που συνέβη χθες στην Κορυφή. Ο 68χρονος Τρύφωνας Στεφανόπουλος, δεν πέθανε συνέπεια του τραυματισμού του από την ανατροπή του τρακτέρ, όπως ο αδερφός του Νίκος.
Ο θάνατός του οφείλεται σε έμφραγμα του μυοκαρδίου, περίπου πέντε ώρες μετά το δυστύχημα. Σύμφωνα με καταθέσεις και στοιχεία που συγκέντρωσαν οι Αρχές, το κακό συνέβη λίγο μετά τις εννέα το πρωί. Ο Τρύφωνας Στεφανόπουλος που ήταν συνεπιβάτης στο τρακτέρ που οδηγούσε ο 65χρονος αδερφός του Νίκος, την ώρα που αυτό ανετράπη στο πρανές έπεσε στο έδαφος.
Οι μικρής έκτασης εκδορές στο πρόσωπο δεν του προξένησαν κάποια βλάβη. Κατάφερε να βρει τη δύναμη να κατέβει έως το σημείο που ήταν καταπλακωμένος και νεκρός ο αδερφός του, να πάρει το κινητό του τηλέφωνο και να προσπαθήσει να καλέσει σε βοήθεια τα αδέρφια του.
Όμως σύμφωνα με πληροφορίες η κάλυψη σήματος δεν ήταν ικανοποιητική και έτσι η κλήση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Παρέμεινε στο έδαφος, όπου βρέθηκαν και ίχνη ότι σύρθηκε για τρεις ώρες περίπου και στις 12.30 επιχείρησε να κάνει και δεύτερη κλήση για βοήθεια. Η προσπάθειά του δεν είχε τύχη και τελικά ξεψύχησε δύο ώρες αργότερα.
Όπως έγινε γνωστό μετά τη νεκροψία που διενήργησε ο Ιατροδικαστής Πύργου Κοσμάς Αλεξίου, ο θάνατός του επήλθε περίπου εκείνη την ώρα από έμφραγμα του μυοκαρδίου. Πέθανε δηλαδή, αβοήθητος σε έναν έρημο δρόμο και ενώ είχε προσπαθήσει δύο φορές να καλέσει σε βοήθεια. Μια εξέλιξη που δίνει πραγματικά άλλη διάσταση στην τραγωδία. Dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου